.
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Threaded View

Ще цитирам само излишното
    Цитирай Първоначално написано от Bonbonchencetyy Виж мнението
    4.маратонки за всякакви дейности в дъждовно време или горски местности...
    5.шезлонг за плаж.
    6.купища дрешки
    9. целия козметичен несесер
    16. чорапи.
    20.Въже за скачане,топка ...
    22.Листове.
    23.Готини книги за убиване на времето ако случайно се събудя мнооого рано
    4. Маратонки не ти трябват, ако толкова се притесняваш, че времето ще е лошо, има си прогнози за времето, проверяваш. Не да помъкваш и маратонките, които въобще няма да сложиш.
    5. Шезлонг, ти луда ли си? Майка ти правилно ти се е скарала!!
    6. Купища дрехи за 3 дена - НЯМА СМИСЪЛ. Всички жени я правим тая грешка, но наистина няма смисъл и винаги накрая се връщаме с куфар, от който само няколко парцала са използвани, другите дрешки са си чисти и само дето сме ги помъкнали. СЪВЕТ - просто си вземи възможно най-яките дрехи, ако толкова искаш да се фръцкаш. Например, ограничи ги до 5 комплекта, за всеки случай ако нещо се олееш и т.н.
    9. Целия козметичен несесер, пак няма смисъл. Само най-яките гримове и неща, с които си сигурна, че ще се намажеш. Жените имаме мн. червила, гланцове, сенки и пудри, но обикновено ползваме малко от тях. Не си носи целия несесер.
    16. Няма да носиш маратонки -> не ти трябват чорапи.
    20. Ограничи се до 1но нещо - или само въже, или само топка, или само фризби. От влизането и излизането във водата ще се уморяваш, едва ли с приятелките ти чак толкова много ще ви се играе на 100 хиляди неща, та ще ви трябва такъв арсенал. Само се замисли, че на тоя плаж правиш много неща - лежиш, говориш си, ядеш, плуваш, закачаш се... И накрая ти омръзва. Надали ще стоиш целия ден, та да ти трябват най-разнообразни атракциони. Повярвай ми, колкото и да се забавляваш, няма да оползотвориш и 3те неща. Ограничи се до 1но.
    22. Листове? Това нещо изобщо изобщо не го виждам как и кога ще го пипнеш/оползотвориш. Имаш само 3 дена, не цялото време на света. Наистина си решила да помъкнеш сума ти излишни бумаги.
    23. Ако си средностатистическия летуващ, едва ли ще седнеш да четеш. Само дето излишно ще си ги помъкнала. Толкова страстен любител ли си? Четенето адски любимо занимание ли ти е? Ако отговорът е НЕ, то ти си от тоя тип хора, дето само мъкнат книги, но не ги отварят. Не изглеждаш много четяща. А и на ваканция хората яко отпускарстват и мързелуват. Ако станеш мн. рано най-много да си пуснеш телевизора или да цъкаш на телефона.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Почивка, не екскурзия.
    Ами, като ходя на село за по седмица-две лятото... Адската жега е, преди 5-6 вечерта не показвам носа навън и не ходя у приятелката си преди 11-12, щото е поспаланка... и нямам нет. Взимам си учебници по немски/английски и уча. Какво странно има?
    Че се натоварваш във време за разтоварване и пълно отпускане. Е, теб пък може и да те разтоварва де..
    Все пак се обогатяваш и градиш знания, докато съученичките ти забравят материала. Наистина е практично, но не познавам много хора, които го правят. Само най-амбициозните.

Аз май не съм от тях, а и от чист мързел никога не уча във ваканция. Знам че трябва, но просто не ми се занимава. Казвам си, че ще уча всяко лято, но накрая мързелът ме преборва. Fuck that shit.
    Последно редактирано от jghgh : 07-04-2012 на 21:00
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си