- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Живеете ли заедно с половинката си?
На колко години сте и живеете ли заедно с половинката си?
Помагат ли родителите или се издържате сами?
Все още не, но имаме такива планове, които се надявам да осъществим в скоро време![]()
Едва ли в тийн форум има такива, които са готови вече да живеят с половинките си...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Надявам се съвсем скоро. Трябва да посъберем пари и живот и здраве, докато стана на 23 вече ще си живеем заедно.![]()
За протокола: на 19 съм.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
DragonLady, ти не беше ли омъжена?
^Сгодена е.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Двамата си живеем сами поотделно. Не искам да живея с него. На този етап от живота ми не искам да живея с никого, сама ми е идеално. От време на време оставаме да спим заедно, някой път и за по няколко дни, но дотам.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Все още не. И двамата живеем сами (аз от скоро, де), но на този етап не ми се иска да прибързваме. Много нощи ги прекарваме заедно, но все още държа да съм самостоятелна и да се уча да поемам отговорности самичка. Аз съм на 19, той на 20. И двамата учим и работим. И двамата сем в апартаменти на родителите си и не плащаме наем, което ни облекчава много. И все пак остават много разходи за ток, вода, храна...най-вече топлофикация![]()
Не, ама би било забавно.![]()
Да, заедно живеем. На 20 сме и двамата.
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Все още не. Рано ми е още, макар че искам и имаме такива планове за бъдеще. Иначе се сгодихме помежду си. Краят на седмицата (петък , събота и неделя) спа у тях или той у нас. Но най - често аз в тях. Забавно ми е и ми е много добре, когато сме си с него.
Иска ми се да изминат тия години вече и да сме си заедно и щастливи.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Оо, преди 22-23 изобщо не искам да живея с мъж.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
След няколко месеца започваме с нашето събиране.Само да завърша и да почна работа
![]()
Все още не живеем заедно, а ни е време след 4- годишна връзка, а като имаме в предвид и факта, че аз съм на 23, а той на 27 (пенсионери) Надявам се, че тази или другата година вече ще се задвижат нещата нанякъде....да се надяваме, че няма да се избием ако се съберем
![]()
Да, живеем заедно. На 22 сме и двамата, заживяхме заедно на 19. Издръжката е смесена, имаме собствени доходи, но родителите поемат част от разходите и щяло да е така докато завършим (студенти сме).
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Живеем заедно.Аз съм на 20 ,той на 27.Аз уча , а той работи.Много скоро и аз ще почна работа.Родителите ни поемат част от разходите.Разбираме се много добре ,свикнахме си на характерите и сме много щастливи![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Живеем заедно. Аз скоро правя 20, а той скоро прави 23. Родителите ни помагат с парите.
И само да вметна, че ходенето за пренощуване за 1-2-3 вечери е съвсем различно от наистина съвместното съжителство.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Почти живеем заедно аз спя у тях на другия ден се прибирам вкъщи обаче иначе петък,събота и неделя сме по цял ден заедно.Сега правим ремонт и най-скоро вероятно ще заживеем заедно.Аз съм на 19,той на 23
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Попринцип не, но все едно да.
Той остава тук за по седмици, аз ходя в тях също за по толкова. Пари даваме само за храна и хигиенни нужди. Примерно ако свърши шампоана/пастата за зъби или каквото и да било в нас, понякога той купува. Аз преди да отида в тях звъня и питам дали трябва да се купува нещо, минавам през магазина и пазарувам.
Говорили сме да заживеем заедно. Все по-сериозно започваме да го обмисляме.
И спря да се върти за миг земята..