.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Мега фен
    Град
    <3

Изтръпване на крайниците

По-точно на ръцете
    От миналата година (или по миналата) от време на време ми изтръпват ръцете. :> Лявата повече и повече през лятото, но и през останалото време се е случвало. Ей така, както си седя/ се разхождам... Самото изтръпване не го усещам как започва ъъъ, а по-скоро като тръгна да правя нещо с ръката и все едно ми я няма ;О Не трае дълго това, ама ми е странно. Обикновено е до лактите.
    Шанса да са шипове на моята възраст е някак нулев... какво може да ми е? И на какъв лекар се ходи за това? (ако евентуално ще ходя)
    :>
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Аз не знам какво е усещането при шипове, но е напълно възможно причината да е това, защото въпреки възрастта (17години) една приятелка има. А това с все едно, че ръката ти я няма и аз съм го имала, но трае много малко не знам причината. Между другото ръцете и краката винаги са студени и това с изтръпването от време на време ми се случва дали пък не е свързано. На теб крайниците студени ли са?

Мега фен
    Град
    <3
    Не, винаги съм топла. ^^
    Ама по принцип ли питаш дали са?
    КАто ми се случи да ми изтръпне нещо е студено, ама нее чак толкова, просто не е като обикновено.
    А иначе ти самите шипове няма как да ги усещаш. Притискат разни работи и от там идва проблема.
    А лятото не случайно го споменах, защото в топлото време кръвоносните съдове се разширяват. Понякога ми се показват доста вените на дланта и предмишницата. А ако има и нещо, което да ги притиска още повече си е 'бало майката.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Тогава не знам аз винаги съм студена, ако ще на вън да се пука камък. Особено ръцете, а краката даже зимата направо посиняват, защото хем е студено, хем и аз съм студена. Ужас направо все едно, че съм студенокръвна.

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Верижни мини-инсулти.Честито,повреден ти е мозъкът.
    Отделно,лошо оросяване?
    И в двата случая предписвам рук и ампутация.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си