.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Някой пил ли е

Някой пил ли е Есцитил в комбинация с ривотрил и изобщо този вид или подобен род хапчета и как ви подействаха
    ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Майка ми пие ривотрил 0.5 в комбинация с ципралекс вече 8 години..
    Предписват се за паническо разтройство.
    Аз лично съм против такъв вид хапчета, защото водят до пристрастяване и малко хора успяват да ги спрат.
    Имам и приятелка която започна с Валериан, сега като ми дойде някой път на гости и взима по половинка ривотрил, защото валериана вече не и действа.
    Та, ако можеш без подобен вид хапчета ще е най-добре.

Цитирай Първоначално написано от minerz Виж мнението
    Нещо интересно по темата от мен на което попаднах днес тук
    Вместо да се опиташ да помогнеш, трябваше точно тук да си пробуташ линкa, GET A LIFE!

и на мен ми ги изписаха за паническо разстройство имали добър ефект при майкати
    ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!

Както казах 8 години ги пие, ефект има, но не може да ги спре, въпреки, че иска..За мен всичко е на психическа основа.Защото по някой път когато настъпи паническа атака и аз съм с нея започвам да и говоря, да сменям темата и и минава без хапчета.Въпреки, че тя е спокойна, защото винаги ги носи в чантата и като почувства, че не и е добре пие половинка от ривотрила.
    Спираше ги няколко пъти, но когато настъпи паническа атака се плашеше и отново ги почваше..
    Страничен ефект също има - напълня доста от тях.
    Не казвам, че при всеки е еднакво.Всичко е строго индивидуално.
    Ти на колко години си?

Русо бейби, майка ти е за психолог, ако питаш мен и може и наистина да мине без хапчетата
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

точно психолог и ги предписа хапчетата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си