.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Ефект от олио за почерняване...

Искам да ви питам ако използвам слънцезащитен спрей заедно с олиото за почерняване ефекта от олиото губи ли се ? Сега 73567465 човека ще ми кажат,че има такива теми,но в тях не е споменавано това. Благодаря предварително.

Голям фен Аватара на cheburashka
    олио със слънцезащитен фактор не е ли по-просто идея? има такива с висок фактор

Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    олио със слънцезащитен фактор не е ли по-просто идея? има такива с висок фактор
    По принцип да,наистина е по-доброто решение,но майка ми вече е купила слънцезащитен отделно и за това питам.Иначе ако използвам само олиото (мисля,че е със SPF 2) ще изгоря и така.

Banned Мега фен
    не съм много сигурна,но защо не си направиш първите 5-6 плажа с крема,а като хванеш някакъв тен колкото да не изгориш много не започнеш с олиото ?

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    не съм много сигурна,но защо не си направиш първите 5-6 плажа с крема,а като хванеш някакъв тен колкото да не изгориш много не започнеш с олиото ?
    Аз вече имам тен (не е кой знае какво,но си личи).Проблемът,е че ако съм само със слънцезащитен почти не почернявам,а ако съм само с олиото ще игоря.

На мен самата кожа ми е по-матова и миналата година не бях ходила нито на море,нито на басейн,нито на солариум.Отидох само веднъж на басейн за цялото лято ,намазах се с едно олио за бързо почерняване на Нивея и има страшееен тен,който ми изкара почти цялата година,даже и сега се вижда разлика от миналогодишния тен,може да е минимална,но все пак я има ;д

Цитирай Първоначално написано от anJin Виж мнението
    На мен самата кожа ми е по-матова и миналата година не бях ходила нито на море,нито на басейн,нито на солариум.Отидох само веднъж на басейн за цялото лято ,намазах се с едно олио за бързо почерняване на Нивея и има страшееен тен,който ми изкара почти цялата година,даже и сега се вижда разлика от миналогодишния тен,може да е минимална,но все пак я има ;д
    Ох,завиждам ти ;д

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Нищо не ти пречи да ги редуваш Аз така правя и това не ми пречи да си хвана тен ..
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Цитирай Първоначално написано от rosencetooo Виж мнението
    Нищо не ти пречи да ги редуваш Аз така правя и това не ми пречи да си хвана тен ..
    Ще пробвам.Благодаря ти много !

Фен Аватара на CrazyBabyDoll
    Град
    у нас
    Аз също си ги редувам и не пречи,първо да се пръскаш със спрея чакаш малко време и се мажеш с олиото,аз така правя
    Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))

Ползвай слънцезащитен крем с фактор 10-15 и няма да изгориш, и ще потъмнееш, но ще е малко по-бавно. Когато станеш готова, почваш с олиото.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си