Здравейте!
Косата ми вмомента е ето такава: http://prikachi.com/images/449/4976449N.jpg , но с още 3-4 см по - дълга.Днес една моя позната фризьорка ми каза, че нямало да е лошо да я направя на степени,за да имало обем.По принцип моята коса е такава чуплива каквато е на снимката ,там е абсолютно натурална и се тревожа, че ако стане на степени няма да стои добре ,защото ще хвърчи насам натам всеки кичур и няма плавно да преминава от пласт в пласт.ДРугото ,което ме тревожи е ,че ще загубя дължина и гъстота на косата си,а моята расте доста бавно.От друга страна искам малко промяна,вие как смятате?
Хмм..явно в различните градове се използват различни думи :Д Аз лично не съм чувала никого от приятелите си да използва "етажи" вместо степени,ама не споря - във всеки край различно си се говори.Whatever, етажи = степени.
щом ти е чуплива, естествено, че на степени е по-добре. Сега 100% имаш някакъв излишен обем и ти е щръкнала, а със степените ще придобие форма. Правата подстрижка е по-скоро за права коса. И тая на снимката и тя е като кошница в главата.
Ако косата ти наистина е такава, каквато я описваш, по-добре не си я прави на пластове. Само ще я развалиш. Веднъж и аз направих грешката да послушам фризьорката си и дълго време след това чаках отново да ми порасте косата... Ако искаш промяна просто пробвай различни прически - например изправи я с преса, или я накъдри по различен начин