.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Question Въпроси и отговори относно грима

Хрумна ми да направя тема (обща) където все още хмх така да се каже неопитните момичета или тези,които намират проблени с продукти или техники в гримирането да задават своите въпроси тук и да им се отговаря от момичета които биха могли да помогнат =] =] =] ...
    Дано темата да е полезна.
    Обаче и аз имам един въпрос:
    Какво червило че ми отива през лятото : коралово или по розово- тена на кожата ми е светъл,а и не почернявам много най-много 1-2 нюанса по тъмно от обикновено. ?

Голям фен Аватара на albi951

Ръчно изработени дрънкулки: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=420545

облаче

travel.

Цитирай Първоначално написано от albi951 Виж мнението
    Много се извинявам! УЖАСНО съжалявам - не съм проверила кадърно - как да изтрия темата?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sofityoy Виж мнението
    Какво червило че ми отива през лятото : коралово или по розово- тена на кожата ми е светъл,а и не почернявам много най-много 1-2 нюанса по тъмно от обикновено. ?
    Ако това на снимката си ти, не мисля, че тена ти е светъл, по-скоро като на повечето български момичета. Ако вените ти са сини, тогава си към студеният тон - заложи на розовото, ако са зеленикави - на кораловото, но има и розови тонове които биха подхождали на топлият тон кожа.

Нещо интересно по темата от мен на което попаднах днес тук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си