.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

За менструалния цикъл

Дъщеря ми имаше редовен менструален цикъл от 11 месеца.. но последният й път бе на 1ви май (с ок. 15 дена закъснение и много по- малко количество от обикновеното). Миналия ден ми каза, че не й е дошъл и ме попита за проблема, а аз й казах, че е заради климата. Но вече започнах да се притеснявам. Дали трябва да я заведа на гинеколог или просто си е нормално?
    П.п: Дъщеря ми е на 13 и спазва диета с дневен прием на 1100калории.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Първо, 1100 калории ми се виждат много малко.
    Второ, ти си майка по дяволите. Ако това, което казваш е истина, то трябва да я заведеш на гинеколог. Това не е нормално.

Голям фен Аватара на zombolovesu
    МОЛЯ?! На 13 и такава диета?! АМА ти си и майка?! о.О По-добре да отидете на гинеколог и ако иска дъщеря тии да отслабне и кажи следното "сутрин яж като царица, а вечер като просякиня" и да не се тъпче с никво сладко и да тренира.. Никви строги диети на 13 години, тя ррастеее!!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Диетата не ми се струва подходящо за дете на тая възраст. Може причината за този проблем да е точно заради това. Заведи я на лекар, тогава ще се разбере какво й има всъщност.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Благодаря ви много. А относно диетата, 100 пъти съм й го казвала. Казах й да спре сладкото, соленото, чипсовете, газираното и тестеното, даже пред нея съм яла от любимите й шоколадови бонбони, мелби, пици и какво ли не още(тъй като като се отпусне за 1 ден, яде за 6-има ), но си е инат! Все пак не мога да я тъпча насила. Преди не издържаше така, но като свали 5кг и сега иска още 3кг до 20ти, сега стана такъв инат, че не можем да я накараме дори и да опита от любимата й вафла Мура

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Заведи я на лекар.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Диетите влияят върху МЦ.Ако сега не предприемете мерки,не се учудвайте ,ако следващия път менструация изобщо няма!Отивайте на гинеколог!

Познавам едно момиче. На диета беше и от редовен цикъл изведнъж и спря за два месеца! Не правеше нищо и накрая майка и я пита и я заведе на гинеколог. Сега цял живот ще пие хапчета за цикъл и и тече като за световно- по 9 дена! И трябва да приема по 3000 калории на ден, за да не и прекъсне отново. Ти си жена, трябва да се замислиш и второто- ти си майка!!! Къде ти е акъла!?

Цитирай Първоначално написано от fifito19 Виж мнението
    Познавам едно момиче. На диета беше и от редовен цикъл изведнъж и спря за два месеца! Не правеше нищо и накрая майка и я пита и я заведе на гинеколог. Сега цял живот ще пие хапчета за цикъл и и тече като за световно- по 9 дена! И трябва да приема по 3000 калории на ден, за да не и прекъсне отново. Ти си жена, трябва да се замислиш и второто- ти си майка!!! Къде ти е акъла!?
    това е много ама много вярно !!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си