- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Рязане!!
Нека всеки каже мнението си за рязането при тийнейджърите.Истории мнения....
п.п.:Сори ако има такава тема
И КВО ШЕ СТАНЕ КАТО НАПРАВИШ НЯКОЛКО ДРАСКОТИНИ НА РЪКАТА ? И ОТ ГОРЕ ДО ДОЛУ ДА СИ Я СРЕЖЕШ НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ НИЩО ОСВЕН ЧЕ ЦУЛАТА ТИ РЪКА ЩЕ Е С БЕЛЕЗИ СЛЕ ТОВА . АЗ НЕ ВИЖДАМ СМИСЪЛ В ТОВА . НЯКОИ ХОРА ГО ПРАВЯТ ЗА ДА ПОКАЖАТ КОЛКО СА ,, ВЕЛИКИ '' ДРУГИ ПРОСТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ ТАКА ЩЕ ПРИКРИЯТ БОЛКАТА СЛЕД РАЗДЯЛАТА С ГАДЖЕТО ....
Хахаха ти не се спря да пишеш теми как някой те мразил, а ти си го обичала, ся още по-големи простотии, а?
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Всъщност според мен не си права , това е психическо състояние . Ако не е до степен на непоправими травми и не е с цел да се самоубият . Тогава всичко е наред . Това е начин на изразяване .. това е нещо болката , която чувстваш ..изкарваш я от себе си ..чувстваш се по-свободен и.. не мисля , че може да се обясни . Някой се чувстват по добре като се тъпчат със сладолет,реват и гледат някой филм .. Доста от тях са били много наранени и за тях не е от първа степен да се правят на ''важни'' .
Имам позната, която се реже и на нея съм и го кавала също - тва за мен е признак на изключителна слабост.
Каквоо... било нормално?! Абе хора, бе! Какво себеизразяване, нищо нормално няма в това- когато човек посяга на някого или си посяга, ако е с всичкия си, после съжалява и гледа да не се повтаря. Такива хора трябва да се лекуват.
always late but worth the wait!
Те посягат на себе си , не на друг . И мисля , че понякога има по-дълбок смисъл . Но понякога наистина трябва лечение .
Няма смисъл от това рязане. Сега сме тийнейджъри - всякакви глупости ни минават през главите. После остават белези. След 10 години като имаш собствено семейство ще се чудиш на твоя собствен акъл ..
Няма смисъл това.
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...