"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
извинявай че ще го кажа ама тази на снимката сиг е мн глупава за да не е с момче като теб.
6б3З10
Какво има Коле![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
...
В близката седмица не ме чакайте да идвам на плаж...
Мишинка
BrainDamage
Стегни се![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Колкото и корав да е човек, когато изгуби близък му е позволено да поплаче... :/
Даже не знам какво правя в момента в тоя скапан форум, но не мога нищо друго да правя освен да легна да спя, но няма да мога да заспя...
Мишинка
BrainDamage
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
дано не е баща ти, заради онея!!
6б3З10
След 13 дена щеше да стане на 62...
Колко кратък е живота... докато се усетиш и...
Мишинка
BrainDamage
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Моите съболезнованиятрудно е, но се опитай да гледаш по-ведро, все пак такъв е животът, и един ден всички това ни чака
![]()
Не че нещо, но частта след 'трудно е' не помага
Ест че времето лекува, но винаги ще ти е празно и ще си имаш раничка.
А знаеш ли какво е за един родител детето му да си отиде преди него?
Познавам такова семейство и НИКАК не е цветущо
И не говори така за баща си![]()
4XCOKИ
Мишинка
BrainDamage
да изгубиш баща или майка е най-ужасното което може да ти се слу4и, ае баща ми е боклук отиде с курвата за него няма да ми е мн жал ама винаги съм искал да си ида аз преди майка ми мисля 4е 6те е един ко6мар
6б3З10
чака ни, но защо не може всички да си отиваме от прекалена старост, не така 62 години не са хич много!!
6б3З10
4XCOKИ
Да си погребеш детето е много страшно и оставя отпечатък не само върху родителите, а и върху живота на следващите им деца. Говоря от опит...
На всичкото от горе и котарака ми изчезна... явно е паднал от терасата... още снощи не го видях, днес на обяд майка ми се прибира и пита къде е котката... :О
Мишинка
BrainDamage
моя дядо по4ина на 58години единия, работеше в пристанище бургас, един ден едно от онези тежки неща във вид на руло паднало и тръгнало към морето и дядо ми решил да го подпре с крак да не падне и тва нещо му чупи крака, лекарите не го гипсирали правилно или нещо подобно и след около седмица по- късно сутринта рано към 3 или 4 му става лошо и казва на баба ми 4е умира...по4ина поради лекарска вина , добре 4е няколко дни по рано ни заведоха да го видим, а баща ни му беше забранил да ни вижда заради баба ни..дълго е и сложно..просто исках да го споделя и като отидохме у тях после лежеше бял в ков4ега стояхме пред ков4ета със сестра ми и плакахме като невидели бяхме толкова малки
6б3З10
Чичо ми почина, заради лекарска грешка. Каним се да ги съдим, но замазаха положението с аутопсията. Дефакто прецакани сме. Баща ми едва не умря от перитонит. Просто късмет беше лекарят, който дойде в нас. Настръхнала с тези лекари и от малка сериозно чета по медицина и проучвам кой лекар за какво става. Знам към кого а се обърна за повечето проблеми на някой член от семейството.![]()