.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Притеснение след приемане на ескапел

Здравейте.. С приятелят ми днес правихме секс с презерватив, но той се скъса и свърши в мен. Половин час след това аз пих ескапел и сега ми е лошо и ме боли корема ниско долу.. Също така оняден цикалът ми свърши и това има ли някакво значение за действието на хапчето? А и много се притеснявам относно това, дали ще настъпят големи промени в организма ми след приемането на таблетката като например изобщо да не ми дойде и да се наложи да отида на лекар, а аз незнам как да отида след като майка ми не трябва да разбира. Ако има някакво значение и двамата сме на 17 години.

Супер фен Аватара на cyclops
    Последствията ще ги установиш с времето. Може и да има, може и да няма. При всяка е различно. Щом скоро ти е свършила менструацията по-скоро не е имало нужда да пиеш Ескапел, но пък си била притеснена, така че те разбирам някак.
    Виж как се чувстваш и тези дни и ако не ти е добре отиди на лекар. Но от бременност не се притеснявай.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Защо си пила Ескапел,при положение,че ти е свършило преди няколко дни?
    От моята гинеколожка знам,че веднага след цикъл са най-безопасните дни,но все пак те разбирам,и аз бих се притеснила.

Иначе не се притеснявай-до една седмица ще ти дойде.

Аз преди време бях пила Ескапел, за 1 месец ми дойде 2 пъти,много се уплаших и се посъветвах с гинеколога ми, той ми каза че е нормално да има странични ефекти, така че не се безпокой съвсем нормално е

anonymous708973
    Guest
    Общо взето, от тоя Ескапел всичко може да стане. Една приятелка беше пила и 5-6 месеца след това все още имаше смущения в цикъла.

Дам, предполагах, че ще има някакви последствия, но нямах друг избор..

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Може и да няма, спокойно. Аз съм пила само един път и то преди 2-3 години, но нямах никакви странични ефекти, цикълът си ми беше напълно нормален.
    Последно редактирано от Violenza : 07-04-2012 на 14:47
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Странични ефекти може и да има, може и да няма. Ескапел е хормонална бомба, може да ти разбърка цикъла. Според мен не е трябвало да го пиеш, защото цикъла ти е бил свършил скоро, но ти си знаеш.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на dami666
    На мен лично Ескапел много ми обърка цикъла.Гинеколожката ми каза,че последствията може да се проявят в следващите 6 месеца и да очаквам нередовен цикъл.
    Believe in yourself.

Ами то на мен по принцип не ми е много редовен цикалът, така че... Наистина много ще се уплаша ако изобщо не ми дойде. предпочитам да ми дойде два пъри в месеца, отколкото да ми прескача и такива...но каквото стане..

с моята приятелка ни се случи да го скъсаме три пъти за един месец и се наложи да изпие три таблетки за един месец. По листовка,една таблетка трябва да се приема не повече от веднъж на 6 месеца,но само по листовка Нищо не и се случи,за което силно се радвам, но това не значи че може да си позволиш разврат хаха лекарство е все пак,активни в-ва и т.н. А и както знаеш ескапел не са от най-ефтините таблетки Пази се

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^ Абе, ти загубен ли си? А приятелката и тя ли? Как така ще пие 3 таблетки за един месец? Това да не са ти бонбонки, които смучеш за освежаването на дъха? Божичко, все повече и повече се отчайвам като ви чета коментарите тук.

Авторке, другите ти го казаха преди мен. Няма какво повече да добавя.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Боже,колко мъка има по тоя свят,Боже!
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от alexilaiho61 Виж мнението
    с моята приятелка ни се случи да го скъсаме три пъти за един месец и се наложи да изпие три таблетки за един месец. По листовка,една таблетка трябва да се приема не повече от веднъж на 6 месеца,но само по листовка Нищо не и се случи,за което силно се радвам, но това не значи че може да си позволиш разврат хаха лекарство е все пак,активни в-ва и т.н. А и както знаеш ескапел не са от най-ефтините таблетки Пази се
    НАУЧИ СЕ ДА СИ СЛАГАШ ПРАВИЛНО ПРЕЗЕРВАТИВА,ИДИОТ!

Дам малко ъпдейт.. Днес ми дойде, но разбрах, че това е междинното кървене и няма нищо общо с цикала, така притеснението ще отмине чак тогава, когато ми дойде следващия път :/

според мен също няма ат какво да се притесняваш след като ти е бил свършил цикъла ... нищо ново не ти казвам де .. те ти го казаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си