.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Тема: :(

Hybrid View

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    моя дядо по4ина на 58години единия, работеше в пристанище бургас, един ден едно от онези тежки неща във вид на руло паднало и тръгнало към морето и дядо ми решил да го подпре с крак да не падне и тва нещо му чупи крака, лекарите не го гипсирали правилно или нещо подобно и след около седмица по- късно сутринта рано към 3 или 4 му става лошо и казва на баба ми 4е умира...по4ина поради лекарска вина , добре 4е няколко дни по рано ни заведоха да го видим, а баща ни му беше забранил да ни вижда заради баба ни..дълго е и сложно..просто исках да го споделя и като отидохме у тях после лежеше бял в ков4ега стояхме пред ков4ета със сестра ми и плакахме като невидели бяхме толкова малки
    6б3З10

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от bootyboy Виж мнението
    моя дядо по4ина на 58години единия, работеше в пристанище бургас, един ден едно от онези тежки неща във вид на руло паднало и тръгнало към морето и дядо ми решил да го подпре с крак да не падне и тва нещо му чупи крака, лекарите не го гипсирали правилно или нещо подобно и след около седмица по- късно сутринта рано към 3 или 4 му става лошо и казва на баба ми 4е умира...по4ина поради лекарска вина , добре 4е няколко дни по рано ни заведоха да го видим, а баща ни му беше забранил да ни вижда заради баба ни..дълго е и сложно..просто исках да го споделя и като отидохме у тях после лежеше бял в ков4ега стояхме пред ков4ета със сестра ми и плакахме като невидели бяхме толкова малки

Чичо ми почина, заради лекарска грешка. Каним се да ги съдим, но замазаха положението с аутопсията. Дефакто прецакани сме. Баща ми едва не умря от перитонит. Просто късмет беше лекарят, който дойде в нас. Настръхнала с тези лекари и от малка сериозно чета по медицина и проучвам кой лекар за какво става. Знам към кого а се обърна за повечето проблеми на някой член от семейството.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    На практика днес всеки трябва да е Бай Ганьо- да разбира по малко от всичко.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си