.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Вече не издържам

Здравейте,
    искам да разкажа за проблема си и да изчакам за съвет.Има едно момче,което харесвам от вече има-няма 5 години.Първо той идваше в нашата махала вечер,става въпрос преди 4-5 години тфа,аз още тогава му хвърлих око,но бях малка ии просто го харесвах от разстояние.После след около година започнах да го засичам по кафета,по улиците и той започна да ме оглежда,да намига,но така и не се запознахме.Така е и досега,аз винаги см го харесвала,но е бил така да се каже на 2 план,аз излизах с други,той с други.Обаче от 2 седмици го видях пак,а не го бях виждала от доста време и сега постоянно ми е в главата,излизам по местата където той ходи,само за да го видя.Искам съвет за това как да се запозная официално с него,виждам че има интерес,но докато само се гледаме,нищо няма да излезе,помагайте.

Попитай го дали иска да прескочите до тоалетната ? Там ще се опознаете от близко.

хахаха ако имаше интерес защо още не сте се запознали (поне така разбирам от написаното)

Ами не сме в обща компания вече,виждаме се само по улиците и кафетата,но всеки от нас си е с отделна група,само се гледаме

Не мисля ,че има голям интерес ...

anonymous708973
    Guest
    Отиваш до него и казваш "Абе, не смяташ ли, че е време най-накрая да се запознаем?".
    Мен така са ме питали и не ми стана тъпо/странно/етц.

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Когато се засечете отново, си намери причина да минеш покрай него. Примерно за да си вземеш кафе/сладолед и т.н. Тогава направи нещо, което да му привлече вниманието. Може леко да го побутнеш, докато минаваш покрай него (но леко - все едно не е имало достатъчно място, но да излезе ненарочно). Тогава му се извиняваш мило, за да не остане с впечатлението, че си недодялана. Връщаш се при компанията си. След известно време, например когато едната групичка си тръгва (а може и по-рано), му казваш нещо от сорта на това в коментара на PinkPan7her. Това е само един вариант, използвай въображението си.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не смяташ ли , че вече е време да се запознаете?
    Така , като си седиш и нищо не правиш, нищо не се променя , нали?
    Действай.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си