.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Ако играете на шише и ви се падне човек от вашия пол, кво ще направите?
    ще го завъртим пак..

Какво ви става....и приятелката ми неможед а заспи.......1-во да ти кажа, че доста ми се спи, не ми обръщай внимание на глупостите.
    П.С не се старая да пиша грамотно.

Доколкото съм разбрал вярваш в любовта. Защо? Какво представлява тя за теб?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от cecomaistora Виж мнението
    Какво ви става....и приятелката ми неможед а заспи.......1-во да ти кажа, че доста ми се спи, не ми обръщай внимание на глупостите.
    П.С не се старая да пиша грамотно.

ewwwwww
    модифицирайки пантонимиката на парадоксалната...
    оооокey

Любовта е прекрасна. Любовта е всичко. Любовта дава криле и свещен мъжки полов член <3
    Но обещах, че ще съм сериозна, а и искам.

След малко ще кажа.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    <3
    Сега за любовта.
    Ще я заменя с обич. По-близка и уютна ми е.
    Аз съм човече, което копнее да обича всепоглъщащо, замайващо, главоломно и разтърсващо. Човече, което иска да държи ръчичките на някой и да вижда блещукащите му очички. Което иска и има нужда да се радва на друго човешко същество и да се грижи за него.
    В скромния си сблъсък с нея, успях да я усетя разтърсващо като да те побият тръпки точно за няколко часа, точно преди да я оставя. Не че преди това не я усещах и не я изпитвах, просто мостчето от началото към края беше най-настръхващо. Мога да говоря за това до безкрай без да искам да се върна към него и без да изпитам и частица тъга, но нека се върнем на вярата в любовта.
    Не само вярвам в нея, но и знам, че мога да обичам друго човешко същество толкова много, че да плача от щастие, а от това имам нужда повече от всичко друго.
    4XCOKИ

Я сподели ся за тая велика твоя любов която си загубила? Как стават тия номера, или просто разбра, че другото човече не мисли като теб?
    Всички имаме нужда от щастие това е ясно вапроса е.....не смяташ ли, че всичко това е малко или много лъжа? Аз поне така смятам на базата на чиско логични аргументи. Повечето хора избират да се самозалъгват, за да бъдат щастливи, което аз явно никога няма да мога да разбера....за това ми стана итнересно дали осъзнаваш това и ако го осъзнаваш, наистина ли илюзията за щастие те прави щастлива?

П.С какво мислиш за това: "Една история губи своята реалност, когато се опитаме да я направим прекалено истинска...”

П.С напиши книга доста поетично се изразяваш.

Мега фен
    Град
    <3
    Я сподели ся за тая велика твоя любов която си загубила? Как стават тия номера, или просто разбра, че другото човече не мисли като теб?
    Аз не съм я изгубила. Нито той. Тя просто се изчерпа. Можеше да продължи още, но взаимно я провалихме. И не е 'велика', просто беше истинска. Другото човече не харесваше някой основни мои качества, но ме обичаше въпреки тях. Аз също го обичах въпреки нещата, които не харесвах у него. Но минусите явно бяха повече от плюсовете, а и се случиха и други работи. Не съжалявам за нищо. Научихме се взаимно. Беше най-най-близкия ми човек/приятел. Наистина приятел. Това е.
    Така или иначе сега съм освободила мястото си за нова обич и съм готова да бъда преродено бебе. if u know what i mean

Цитирай Първоначално написано от cecomaistora
    Всички имаме нужда от щастие това е ясно вапроса е.....не смяташ ли, че всичко това е малко или много лъжа? Аз поне така смятам на базата на чиско логични аргументи. Повечето хора избират да се самозалъгват, за да бъдат щастливи, което аз явно никога няма да мога да разбера....за това ми стана итнересно дали осъзнаваш това и ако го осъзнаваш, наистина ли илюзията за щастие те прави щастлива?
    Не смятам, че е лъжа омг. Всъщност не ме интересува какво е. Каквото и да е, искам човека до мен да вярва също толкова истински в него, колкото аз.

П.С какво мислиш за това: "Една история губи своята реалност, когато се опитаме да я направим прекалено истинска...”

П.С напиши книга доста поетично се изразяваш.

Първия ти послепис не успях да го сдъвча, относно втория - твърде неподредена съм за такива неща
    4XCOKИ

Повече от фен Аватара на embraceme
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Не само вярвам в нея, но и знам, че мога да обичам друго човешко същество толкова много, че да плача от щастие, а от това имам нужда повече от всичко друго.
    Колко познато

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си