.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Hybrid View

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Парадоксът на нашето време е, че имаме високи сгради, но ниска търпимост, широки магистрали, но тесни възгледи. Харчим повече, но имаме по-малко, купуваме повече, но се радваме на по-малко. Имаме по-големи къщи, но по-малки семейства, повече удобства, но по-малко време. Имаме повече образование, но по-малко разум, повече знания, но по-лоша преценка, имаме повече експерти, но и повече проблеми, повече медицина, но по-малко здраве.Говорим твърде много, обичаме твърде рядко и мразим твърде често..

Парадоксът на нашето време
    Джордж Карлин.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Supermassive____ Виж мнението
    Джордж Карлин.
    Да, това е прекрасно, но всички го пренебрегват.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от Supermassive____ Виж мнението
    Парадоксът на нашето време е, че имаме високи сгради, но ниска търпимост, широки магистрали, но тесни възгледи. Харчим повече, но имаме по-малко, купуваме повече, но се радваме на по-малко. Имаме по-големи къщи, но по-малки семейства, повече удобства, но по-малко време. Имаме повече образование, но по-малко разум, повече знания, но по-лоша преценка, имаме повече експерти, но и повече проблеми, повече медицина, но по-малко здраве.Говорим твърде много, обичаме твърде рядко и мразим твърде често..

Джордж Карлин.
    Парадокса на прогреса* - мразя неправилни преводи.

Част от твърденията са неверни, но като цяло този парадокс е доказан. И не е от Джордж Карлин, той само го е събрал в добре звучащо изречение.

лека от мен, утре ще ставам в 7 без 10 :С fml
    от понеделник не съм се наспал fml fml fml

лол@ адаша
    поста над моя е мегаретардед
    щях да казвам нещо, ама забравих какво беше

лека
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си