Цитирай Първоначално написано от cecomaistora Виж мнението
Я сподели ся за тая велика твоя любов която си загубила? Как стават тия номера, или просто разбра, че другото човече не мисли като теб?
Аз не съм я изгубила. Нито той. Тя просто се изчерпа. Можеше да продължи още, но взаимно я провалихме. И не е 'велика', просто беше истинска. Другото човече не харесваше някой основни мои качества, но ме обичаше въпреки тях. Аз също го обичах въпреки нещата, които не харесвах у него. Но минусите явно бяха повече от плюсовете, а и се случиха и други работи. Не съжалявам за нищо. Научихме се взаимно. Беше най-най-близкия ми човек/приятел. Наистина приятел. Това е.
Така или иначе сега съм освободила мястото си за нова обич и съм готова да бъда преродено бебе. if u know what i mean

Цитирай Първоначално написано от cecomaistora
Всички имаме нужда от щастие това е ясно вапроса е.....не смяташ ли, че всичко това е малко или много лъжа? Аз поне така смятам на базата на чиско логични аргументи. Повечето хора избират да се самозалъгват, за да бъдат щастливи, което аз явно никога няма да мога да разбера....за това ми стана итнересно дали осъзнаваш това и ако го осъзнаваш, наистина ли илюзията за щастие те прави щастлива?
Не смятам, че е лъжа омг. Всъщност не ме интересува какво е. Каквото и да е, искам човека до мен да вярва също толкова истински в него, колкото аз.

Цитирай Първоначално написано от cecomaistora Виж мнението
П.С какво мислиш за това: "Една история губи своята реалност, когато се опитаме да я направим прекалено истинска...”

П.С напиши книга доста поетично се изразяваш.

Първия ти послепис не успях да го сдъвча, относно втория - твърде неподредена съм за такива неща