.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Question момиче което не съм виждал

Привет.Преди известно време започнах да си пиша с едно момиче по фб.Харесах я и мисля и че тя и мен,след като няколко пъти ми намекна за излизане,но все не успявахме да се организираме.Решил съм скоро да излезем,но не знам как да се държа с човек който никога не съм виждал...да много от вас ще ми кажат "дръж се естествено" е да това е ясно,но не знам как да и намекна,че не ми е безразлична.

Мега фен Аватара на Chacho
    Как да й предложиш сватба след първото здрасти ли? Аре излезте, вижте се, пък ако се харесате и на живо, и мине добре срещата, разцеливайте се тама и са взимайте.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Няма защо да се притесняваш всичко ще се нареди .. на мен ми е много по лесно като пия нещо преди това нямам предвид да се напиеш ами просто за отпускане

Цитирай Първоначално написано от ViLeTyY Виж мнението
    Няма защо да се притесняваш всичко ще се нареди .. на мен ми е много по лесно като пия нещо преди това нямам предвид да се напиеш ами просто за отпускане
    Сигурно много псуваш тия, дето те канят да излезеш преди обед.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Сигурно много псуваш тия, дето те канят да излезеш преди обед.

По темата:

Спри да се филмираш и се успокой. Нещата не изглеждат толкова страшни. За всичко си има първи път. Започни един неангажиращ разговор. Бъди усмихнат и любезен.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

anonymous708973
    Guest
    Какво означава "не успяваме да се организираме"? Двама сте, не 50 човека. Ако под това разбираш, че тя те реже, вече е друга работа.

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Дръж се 80% като с някой приятел, 10% като с приятелка и 10% като с момиче, което харесваш. Ако усетиш, че се спичаш, си кажи "споко, карай по течението". Щом тя ти е намекнала за излизане и щом се съгласи да излезете...
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Е,какво толкова. Писали сте си, опознал си я, щом чак се е стигнало до излизане. Отидете на кино, или на разходка в парка, хапнете сладолед, говорете си като между приятели.

Цитирай Първоначално написано от blaaablaaablaaa Виж мнението
    Дръж се 80% като с някой приятел, 10% като с приятелка и 10% като с момиче, което харесваш. Ако усетиш, че се спичаш, си кажи "споко, карай по течението". Щом тя ти е намекнала за излизане и щом се съгласи да излезете...
    This is 10% luck, 20% skill, 15% concentrated power of will, 5% pleasure, 50% pain ann 100% reason to browse in teenproblem.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Спри да се притесняваш за глупости.
    И недей мисли за това в момента.
    Излезте първо.
    Вижте се.
    Поговорете си.
    Ако си допаднете - о'кей, сам ще усетиш кога и как да действаш.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

хахах нищо не ти пречи и преди обед да пиеш нещо аз тука леко прозвучах като алкохолик,но не е така аз сам добро момиче

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Не бързай с намеците, излезте просто, сам ще усетиш кога е момента. Следвай интуицията си.

ViLeTyY, наистина малко алкохолизирано прозвуча :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си