.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Помогнете ми моля :(:(

Пиша тук но не съм сигурна че това е правилният отдел и се извинявам ако това е така. Та значи имам малък проблем. Когато свършихме училище аз си отидох на селото ми и там започнахме да излизаме с приятелиге ми играехме волеибол футбол и така нататъка. След няколко седмици се върнах в София и от тогава започнах непрестаннно да си пиша с едно момче от селото ми. Обаче снощи ми каза че ме обичал и ми говоре колко много съм му липсвала и как като отида там щял да ми го каже в очите и така нататак. Проблема ми е че той е с близо четири години по голям а пък аз го възприемам само като приятел и ако може да ми кажете как да го отрежа по най-милия и деликатен начин така че да си останем приятели??? И моля ве не ми казваите че трябва да му кажа всичко направо и директно в очите мерси предварително !

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    ами мен като ми заговорят така как ме "обичат" по-големите ми ставя ясно, че има нещо гнило

има те за малка и глупава и си мисли че с едното "обичам те" ще те вземе,ще бъдете известно време заедно и после ще те зареже по гаден начин :/
    кажи му че го възприемаш като по-голям брат или само като приятел,голям човек е(предполагам) може и сам да се сети какво имаш предвид
    ако продължи да ти досажда знай че просто иска да те вкара в леглото,не му се давай ако трябва прекрати всякакви контакти с него

Да, патенцето има право. Поне за първото изречение.

Не му се връзвай в никакъв случай. Чувствата му не са искрени. Не се обиква човек просто така.
    На мен винаги най-лесно ми е било да кажа '' приятели сме и наистина искам да си останем такива '' и никога не са ми правили проблеми. Смисъл, гадно е, да, откъдето и да го погледнеш, ама винаги ми е било най-лесно с тия думички.

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Кажи му, че не ти се занимава с връзки точно на този етап от живота ти.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Деликатен начин за късане на любовни отношения ... ъ, няма. Гледай да не е клише, от рода на '' Ооо, ти си толкова хубав, вината не е в теб '' и etc.
    Казваш '' Приятели и дотам''. Не ми се вярва да го заболи толкова. Само те върти, защото си малка и наивна.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Обясняваш му просто, че не изпитваш чувства към него, освен приятелски. Няма право да ти се сърди , а да ти уважи мнението и всичко.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мерси много на всички много ми помогнахте

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си