- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво означава това
аз съм момиче на 17, приятелят ми е на 18, ходим от половин година, той е страхотен човек, мнооого го обичам, всичко си вървеше добре.Когато не съм с него искам да го гушкам,липсва ми, пишем си постоянно. Сексът е хубав, имам желание. НО в последно време нямам желание да го целувам,просто той започва да ме целува ,а на мен ми е някак, не знам...гадно.Напоследък се и позаяждаме един с друг, като излезем настъпва период в който си мълчим. Казах му да ми даде малко време, да се позатъжа за него,3-4 дни няма да се виждаме и пишем. Объркана съм, не разбирам защо съм така и какво ми става..в супер тъпа ситуация съм.Моля ви кажете според вас на какво може да се дължи това?!?!
Омръзнали сте си. Просто и ясно.
по-скоро той на мен....просто не искам всичко да свърши, ужасно много го обичам, много сме си близки, не знам какво да направя....
как ще го обичаш и в същото време да не искаш да те целува ? ясно е че чувствата не са същите
Твоето се нарича привързаност, а не обичКогато свикнеш да ходиш до тоалетната в точно определен час, ти е неудобно да спреш да го правиш по това време, защото ти е най-изгодно, нали?
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Хмм,как твърдиш ,че обичаш този човек след като не искаш дори да те целува?!Проблема ти го казаха и колегите ,просто и ясно е ,че той ти е омръзнал.Но не залъгвай човека,вече си обременила връзката ви с такива мисли,той явно го усеща и за това се карате.След като всичко е толкова прекрасно,замисли се от къде е дошло това отчуждаване..
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
твоите чувства са изстинали,но неговите все още ги има хм....
представи си обратната ситуация(че си на негово място) как би искала да постъпят с теб?
раздалечете се малко,ето времето е хубаво отидете на планина,мореразнообразявайте
В момента не можеш да си представиш да не сте заедно, камо ли да си с друго момче. Е, повярвай, можеш не само да си с друг, но и с по-добър от този.
Омръзнал ти е. Просто не виждам как е възможно да обичаш един човек много, както ти твърдиш, а в същото време да не можеш да го целуваш. Твоето по - скоро е привързаност, но не и обич , и силни чувства. Кажи му самата истина.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥