- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- по-малък от мен :?
Хей... ами..имам си приятел ,който наистина много харесвам .. но е с една година по-малък от мен .. не съм срещала такава двойка до сега и .. нз .. ако може да ми кажете смешно ли е ? .. и .. нз .. какво мислите ? а той е по висок от мен не му личи, че е с една година по-малък : ? ( а не веднъж един приятел беше ходил с едно момиче с 3 години по голямо от него.. значи съм срещала .. ) е ?
)
На теб пука ли ти? Ако не - какъв е проблемът?
ами нз .. чувствам се странно но в същевременно и добре защото го харесвам ..
не се притеснявай, и моят приятел е по- малък от мен с около година и половина, в началото и аз не бях сигурна дали няма да ми се подиграват, но с времето всичко си дойде на мястото и в момента сме много добре заедно, важното е да го харесваш и да се чувстваш добре с него, да не ти пука за мнението на другите![]()
There are people wo have money, and people who are rich!
Coco Chanel
Ти за себе си ли живееш или за хорското мнение? Отговориш ли си на този въпрос ще намериш отговора и на зададеният по горе от теб.
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
SisiJ, и ние си бяхме най- добри приятели и с времето нещата се задълбочиха, но това, че сте приятели от преди е само плюс- познавате се добре и няма от какво да се срамувате, когато сте заедно, винаги ще ви е забавно и ще има за какво да си говорите! Давай смело напред и живей за момента, за да видиш колко по- добре ще си, когато забравиш за хорското мнение и се впуснеш в едно ново "приключение" с момчето, което харесваш!
There are people wo have money, and people who are rich!
Coco Chanel
Повечето момичета, с които съм бил са били по-големи. : )
На мен по ме кефи момичето да е по-голямо от момчето ,не виждам нищо странно
Големия прас, ако ти се подиграе някой. Ти нали си щастлива с това момче?
Моя колежка живее заедно с момче с 2 години по-малко от нея (т.е. тя е първи курс, а той е още ученик). Чудо голямо.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Аз също ходя в повечето случаи с по-големи каки от мен. 97 съм, но съм се писал 95, защото никой не ми дава 15години (не само за ръст,мускулатура,бой, но и разсъждения).
Няма нищо смешно това единственото смешно нещо е,че такова нещо може да те притесни и да си мислиш,че другите ви се смеят или нещо подобно.Няма срамно момичето да е по-голямо даже за него ще е още по-добре.![]()
Странна си ти.Имах един познат 93 набор ,който се ожени за даскалата по психология.Много го бъзикахме , ама нали той се чука с милфа
ААА ПЕДОФИЛКААА!!!
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Около мен пък има не едва или две такива двойки. Не подозирах дори отначало, разбрах по-късно и то съвсем случайно.
Какво трябва да мисля? Двойка като двойка. Намерили сте се и толкоЗ. Единственото, което може да прецака връзката ви на тоя етап е, ако някой от вас, в частност ти, робувате на хорското мнение. А хората винаги ще одумват и ще дават акъл там, където никой не ги е питал.
Да не ти пука.Аз зарязах гаджето си,заради приятелите ми които постоянно ми викаха че бил по-малък от мен.А не трябваше да го правя.
Само исках да споделя че нещата не се получиха .. просто не мога ...той ми е най-добър приятел и не се чувствам добре като съм с него ... не изпитвам нищо , но когато не съм с него го харесвам :ХХ ...
Ами тъпо си е. Горкото момче.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Чак смешно,не е.Зависи той как се чувства.Защото на мен не би ми било приятно да ме командва жена.Но във вашата връзка едва ли си "командващата".