- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Маски за лице, приготвени в домашни условия.
Мда,Michelle Phan го препоръча в едно видео това със зеления чай и трябва да го пробвам.![]()
Банани по дръвчетата, банани по лицето
Освен, че бананите са ценен източник на много витамини и полезни вещества, приложени външно, също имат благотворно действие. Точно това тяхно свойство използват шоколадовите красавици от Ямайка. След като обелят банана започват да втриват вътрешната част на обелките в кожата на лицето. Това е тайната за искряща им и сияеща кожа. Процедурата обаче не свършва до тук. Месестата част на плода смачкват и добавят към нея няколко капки зехтин. С тази смес намазват лицето и стоят 15 минути, за да може след това като изплакнат със студена вода да получат свеж и мек вид на кожата на лицето.
Намерих го без да искам вчера в лейдизоун. Мислим с майката да го направим скоро.
Чувала съм, че тривитаминолът много помагал за цялостното укрепване на косата.От къде мога да намеря и горе-долу какви са цените?
П.П: (Питам тук, защото попринцип сехсреща доста често в домашните маски, а и няма смисъл да пускам нова тема)![]()
Последно редактирано от Dark_angel_s : 07-27-2012 на 14:33
Кооолко много маски имаАз ще пробвам млякото за махане на грим, розовата вода и маслото от жожоба се купуват от козметичен магазин нали?
![]()
Ох помня по едно време колко бях зарибена по - маските ,като нищо ще ги изпробвам всичките за подхранване.
Амии, има го във ветеринарни аптеки, ако си от София, в люлин в силвър центъра имаше преди, сега обаче не съм сигурна.
Сега се разрових, попаднах на бг мама, там пише, че има срещу автогарата на овча купел, в големите зоо магазини, както и до зала Универсиада. Ако не си от София, виж в зоо магазините или ветеринарна аптека някоя, не е повече от 8 лева.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Аз не съм доволна изобщо.
Цялата съм обрината...жеги и тн. Не мога да се понасяммм..
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Аз съм ползвала акне аут тоника обаче много ми исушава кожата за жалост.
Това спрейче изглежда интересноо хдд
Мерсиии : )) сега бягам да пробвам това с ледчето за разширени пори
Вчера бях на дерматолог и ми изписа тази маска : http://apteka.framar.bg/30004822/%D1...BA%D0%BD%D0%B5
Както едно кремче на La Roche за лицето и едно за гърба, че ми излизат понякога гадно болезнени подкожни пъпки. Както и едни хапчета за вътрешно прочистване, евтини, което ме учуди, около 5лв бяха
И аз съм за домашните маски. Вие от кои сте доволни и сте видели наистина ефект? Правила съм си с мая, с купчета лед, с кисело мляко и аспирин, с мед (и аспирин), с хума (и лимонов сок, розова вода, вода или кисело мляко) с жълтък, с кафе.. Ефект веднага видях само с киселото мляко и аспирина, но на другия ден, все едно нищо не съм си правила.
Тия маски веднъж седмично ли се прилагат? И маската с мед, лимон и хума, само с минерална вода ли може да се отмива, или става и с чешмяна?
Queen of the Damned
^Какво?За първи път чувам за отмиването с мин. вода.Аз винаги си я отмивам с чешмяна.
Каква е разликата?
![]()
Момичета, кажете някоя наистина ефикасна маска против пъпки![]()