Здравейте, ще го карам направо
Съвсем нормално и обикновенно момиче съм- с отличен успех, акъл в главата (може би след като прочетете историята ми няма да смятате така) и обноски. С приятеля ми сме заедно от 3 месеца и половина, от различни религии сме (аз съм Българка, той Турчин...). Родителите ми изобщо не одобряваха връзката ми с него, стигна се до там майка ми за малко да ме убие (да, буквално да ме убие. Беше седнала върху мен с 2-те си ръце на гърлото ми), изгониха ме от нас и живея в баба ми и дядо ми от 5-6 дена насам. Обичам го, но нещата наистина загрубяха, баща ми има много връзки и го проучва от всякъде, включително и ми е заявил, че може да ми стажни живота като съм с него (той е пълнолетен, аз не .. сещате се...) Вчера ходих на генеколог, е честито имам фламидии (мога да нямам деца ), ерозия (предпоставка за рак на шийката на матката) и съм направила спонтанен аборт.... (имах много голям кръвоизлив и припадах от загуба на кръв). Е да, той ме е заразил понеже се предават единствено по полов път, а аз с други момчета не съм спала никога. Днес очаквам и резултатите от изследваният за спин, хепатит и тн. Вчера го зарязах, като му обясних всичко, днес той ми се моли да сме приятели докато стана на 18 (на 16 и половина съм в момента), да не се вийдаме често и да не разговаряме много, но все пак да сме заедно. Прекалено глупаво е да продължавам нали !? Разруших семейството си, имам болести (и по този начин се чувствам лъгана ) и просто всичко е ужасно. Какво мога да направя за да си върна стария живот ? Имах приятели, семейство, дом, отделно място само за мен, пускаха ме до късно вечер, имах всичко което пожелаех, а се появи той, влюбих се и всичко стана УЖАСНО.
Благодаря за изслушването, просто имам чувството, че ми е нужно да споделя, дори и на напълно непознати хора
Peace \\//