Здравейте на всички , значи първо не съм теен на 20 год съм , но в момента честно казано се чъжстжам точно като такъв.Харесвам едно момиче с което сме само приятели.Не сме толкова близки приятели , познаваме се от общи приятели и често излизахме на кафе с тези приятели.Отначало наистина я възприемах само като приятел и определено и давах знаци че я чувствам само като приятел , затова се тревожа , че вече може да е късно и да ме е възпрриела само като приятел.Изведнъж от много ни излизания , започнах да я харесвам , даже се случи 2-3 пъти да излизаме само джамата като всички беше неумишлено и непредвидимо.Имаше уговорка да дойдат и още хора , но не дойдоха и така останахме само двамата.От тогава още повече започнах да я харесвам.Наскоро се престраших и иреших да и показвам сигнали че я харесвам.Писах и един смс , искаш ли да излезнем на разходката само двамата.Тя ми се обади веднага и прие , но на другия ден когато си уговаряхме час за срещата , ме пита звънял ли си на други от компанията , което ме сдуха тотално.Въпреки това излезнахме само двамата защото нямаше никой от компанията и си прекарахме много добре според мен.Вчера я питах пак да излезнем двамата , тя се съгласи за днес , обаче днес ми писа че имала да учи за изпита .Знам че има много да учи за изпита и , но вътрешно си мисля че ме реже.Един приятел ми казва че е обратното и че това нищо не значи , но имам големи съмнения.Мислите ли че е добра идея да я оставя тя да ме потърси , или да бъда настоятелен? След като ме отряза за излизането тази вечер , като вариант ми излезна да се откажа от нея , но осъзнах че много я харесвам и наистина искам да се получат нещата с нея.Даже и да наистина да ме чувства само като приятел , знам че поне физически я привличам , но не знам дали вижда на мен като нещо повече от приятел.Каза ми че ще ми звънне да излезнем след изпита и , но имам съмнения че ще звънне също на още хора от компанията и няма да сме сами.Знам че много хора ще кажат признай си чувствата и , но не мисля че сме стигнали тази пикова точка още.Не виждам никакви сигнали или знаци от нея , че да действам.Моля за съвети.Мерси предварително.
Спокойно пич не те реже изпита си е доста важен.Пък е приела преди това изчакай да й мине изпита.Ако не ти се обади ти го направи и я попитай дали е забравила да ти се обади тя и после пробвай да уредиш срещата за, която сте говорили и така още няколко срещи ако има намеци и си прекарвате чудесно действай.
Знам че изпита и е важен.Последен и остана и ако го вземе записва следваща година , но мисълта ми е че ако наистина ме харесваше нямаше ли да отдели 1 час да ме види ? ...
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Виж какво ще ти кажа. Като имам изпит никаква сила не може да ме изкара от нас, дори и папата да дойде. Така че най добре нека и мине изпита и тогава може да и се обадиш Ако решиш да и признаваш чувства, симпатии - бъди директен, поне и да те отреже, ще знаеш че по добре сега, отколкото още повече да се влюбиш по-нататък и да стане още по-трудно за теб Успех!
Мерси за отговора.Долу горе съм на твоето мнение , само за признаването на чувства , не ми е проблем да и кажа , просто си мисля че не е дошъл момента още.Не ми е показала по нищо че ме чувства като повече от приятел.Затова пък ми трябва време , но това време е нож с две остриета , защото може да се влюбя в нея и ще става сложна ...
Скоро ще се разбере , как стоят нещата , засега има развитие по нещата , след като спрях да я търся , тя ми писа 2-3 пъти в скайпа и ще се видя с нея , само не знам дали ще имам възможност да я видя насаме.Междудругото аз съм Nowayy , но пиша от този акаунт че си забравих емайла и паролата ...