.
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Threaded View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy

Труден избор!

Добър ден! На всички

Изправен съм пред огромна дилема! сърце или мозък , любов или статус

Ще ви опиша ситуацията , може да ви се стори малко хаотично написано , щото не съм премислил как точно да го формулирам просто си пиша

Та по темата:

Майка ми получи работа в Лондон (Англия) и иска да се преместим, там
    Аз съм на 17 (сега завърших 11 клас) и тя ми даде избор да остана тук (в България) или да отида да живея с нея
    Аз много искам да отида защото , в Англия ще имам добро образование , и по добър начин на живот (не че сега се оплаквам) езика не ми е проблем (владея го доста добре) Работата е там , че съм в сериозна връзка от 3 години (напоследък нещата куцат , но все пак се обичаме) И трябва да избирам , да остана в България заради момичето , което обичам , да жертвам бъдещето си , или да отида в Англия и да стана някой/нещо.

Лошото е , че ако заминавам трябва да е сега , майка ми е намерила някакво даскало частно (дето да си карам последната година ) , в което накрая се прилага нещо като Матура , или може би Тойфел (нещо подобно , нз точно) която ако се вземе с 6 (без грешка) . Получаваш половин-стипендия за Кеймбридж (половината от обучението ще ми е платено от държавата)

Ако остана в България ще завърша някой пропаднал БГ университет и като цяло бъдещето ми ще се прецака (спрямо възможноста , която ми се отдава) Много Обичам приятелката си , приятелите си и не знам какво да правя.

В лявата ръка, стой сърцето ми (Хората който обичам , живота в БГ и приятелката ми)
    В дясната ръка , държа ключа за бъдещето ми (добро образование , и висок стандарт на живот)

Не постнах за съвет , а да ви попитам , ако вие бяхте на мое място какво бихте направили?!
    Аз все още обмислям вариантите!

Тя неможе да дойде при мен , все още е на 16 , ако отида ще трябва да я чакам 2 години
    Ако не отида пропилявам шанс от бога..

Мозъкът ми ще се пръсне!

Найстина много я обичам (истински) , но и шанса не е за изпускане ...

Мерси , че прочетохте , и благодаря за всеки коментар
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-17-2012 на 09:11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си