.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Question късо гемче

Не съм сигурен,но мисля,че имам късо гемче.Въпроса ми е има ли начин да се лекува
    без посещение при лекар(което ме съмнява)?И още един въпрос-Как да кажа на
    майка ми (понеже живея с нея,защото наще са разведени) за това,понеже у нас темата
    секс е нещо като табу....BTW на 15 съм

ГЕнИколог????......авторе, моля те не се консултирай с гЕнИколог, опитай с уролог?

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от Вървежен Виж мнението
    Задължително трябва да се консултираш с гениколог! Кажи на майка ти няма нищо срамно тя ще те заведе на лекар................
    АХХАХАХХАХАХАХХАХАХХАХАХХ АХАХХАХХАХАХ !

Авторе - отивай на уролог. И т'ва няма нищо общо със секса... говори с майка си !
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Ок ясно е,че ще се ходи на лекар,но все още не знам как да кажа на майка ми...смисъл,ако ей така да и изръся,че имам късо гемче ще започне да ме разпитва от къде знам какво е това и тн.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Без уролог няма да минеш...
    Иначе започни от далече разговора" Мамо, трябва да ти споделя нещо. Мисля, че имам един здравен проблем свързан с пениса ми. Май, че имам късо гемче " Или нещо от сорта. Ако те пита от къде знаеш какво е кажи, че си чел в нета за тея работи полова система секс и тн.

DragonLady мерси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си