.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: МНЕНИЕ!!!

Exclamation МНЕНИЕ!!!

Ако си направя маската с тривитаминол,но не сложа газ и свинска мас ще има ли същият ефект?
    Кажете и други маски с тривитаминол и всичко,което знаете за растеж на косата!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Принципно такива маски са ми супер противни: газ и свинска мас? Ужас , просто.
    Иначе... имаше една друга,съвсем обикновена, ама не мога да я намеря, а не помня точно какво имаше. Потърси в Google. Напиши "маски с тривитаминол" и ще ти излязат.

R u kiddin me? Грешен раздел...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Газ не се ли ползваше против въшки? O___O
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Маската с газ и мас е за косопад. Сигурно и против въшки може, знам ли...
    За тривитаминола не знам...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Наскоро четох, че прибавянето на газ към маските за коса я правело да изглежда по-добре е пълен мит. Ако целта ти е просто косата ти да расте по-бързо можеш да си слагаш само тривитаминола, а останалите неща като яйца, кисело мляко и т.н. просто подхранват косата. Надявам се да съм ти помогнала.

Цитирай Първоначално написано от Dirty Version. Виж мнението
    Наскоро четох, че прибавянето на газ към маските за коса я правело да изглежда по-добре е пълен мит. Ако целта ти е просто косата ти да расте по-бързо можеш да си слагаш само тривитаминола, а останалите неща като яйца, кисело мляко и т.н. просто подхранват косата. Надявам се да съм ти помогнала.
    Да наистина ми помогна,Благодаря

Не е нужно да си слагаш към тривитаминола газ или мас...
    Може само него, може с мед, с жълтък. Има много маски, напиши в гугъл.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Аз в моята слагам тривитаминов, бадемово и пшеничено масло, зехтин , оцет, мед, кисело мляко понякога не слагам всичко, понякога добавям и още неща. Абе зависи от настроението, но такива продукти също можеш да слагаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си