.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Exclamation Сънувах много странен сън

Първо да се извиня, че темата ми може би не е за тук. Сънувах потъваща лодка с човек на палубата който беше с негов приятел, но приятеля му летеше с друга лодка из въздуха след това сънувах че едно момче, което мисля че съм виждала дойде и ме взе от училище с колата си и стояхме у тях после се разкарвахме из града.. супер много си мисля че се влюбих в това момче някой да знае какво означава сънят ми ?

Мега фен Аватара на Colouring
    Може би нищо?

Има съновници, иначе.

В съновника не пише точно, аз търсих.

Повече от фен Аватара на kalito126
    Град
    София
    И аз сънувам такива странни сънища...В повечето случаи имат някакво значение,но ние не го разбираме.

Едит: Това твоето момче със сигурност си го виждала.Доказано е,че сънуваме само хора,които сме виждали.
    Просто се усмихни...останалото няма значение!

Голям фен
    ^ Не е вярно, човек може да сънува и хора, които са плод на неговото въображение. : )

Повече от фен Аватара на kalito126
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LoupGarrou Виж мнението
    ^ Не е вярно, човек може да сънува и хора, които са плод на неговото въображение. : )
    Тъй твърдят учените...Какво да се прави.
    Просто се усмихни...останалото няма значение!

Цитирай Първоначално написано от kalito126 Виж мнението
    И аз сънувам такива странни сънища...В повечето случаи имат някакво значение,но ние не го разбираме.

Едит: Това твоето момче със сигурност си го виждала.Доказано е,че сънуваме само хора,които сме виждали.
    Виждала съм го ДА! Но със сигурност не го познавам

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не обръщай такова внимание на един сън.

Игра на подсъзнанието.

Според мен всичко е в твоето подсъзнание...е това за двамата приятели и лодката вече не го разбирам,но предполагам,че щом мислиш,че си виждала това момче (ако наистина си го виждала) значи много си го харесала когато сте се видели и подсъзнанието мисли за него (sun)

Цитирай Първоначално написано от sofityoy Виж мнението
    Според мен всичко е в твоето подсъзнание...е това за двамата приятели и лодката вече не го разбирам,но предполагам,че щом мислиш,че си виждала това момче (ако наистина си го виждала) значи много си го харесала когато сте се видели и подсъзнанието мисли за него (sun)
    мда

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си