Благодаря на всички ви, че изразихте мнението си. Прочетох всички коментари и накрая реших, че ще им кажа. Ще си поговоря с тях и се надявам да оценят добре решението ми. А и да не се съгласят, не ме интересува. В крайна сметка, аз решавам, не те. Искат да ги предупредя, за да ми дадат съвети - добре, така и ще направя. Те са печени и няма да ме притесняват да им разказвам и да ме карат да им споделям, ако сама не искам. Много добре осъзнават, че това са си лични неща и не биха влезли в личното ми пространство. Те искат просто да им кажа, когато реша, за да може да ми помогнат да се подготвя физически с някои неща. Имаше един коментар, в който беше написано, че след като те не споделят интимния си живот с мен, то тогава аз трябва да им отвърна със същото. Не съм съгласна с това. Те са родителите, те са по-големите и аз нямам абсолютно никакво право да искам от тях неща, които не ми влизат в работа. Те не са длъжни да ми споделят толкова лични неща, а и... не искам. Та... в края на краищата реших да им кажа, преди да се случи, за да ме подготвят. Просто ще изчакам още мъничко и тогава. Благодаря ви!