- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Интересна тема
Според вас момчетата харесват ли девствени момичета ?
Някои да. Мисълта че ще бъдат първия на някое момиче ги възбужда на чисто психологическо ниво. Други пък си търсят опитни момиченца.
Дриймърката го каза.
Има момчета, които бягат като вампир от чесън от тях.
Има момчета, които нямат против девствените, стига да не ги карат да чакат прекалено бързо и да се поддават на убеждение и здрав разум.
Има такива, които са склонни да чакат месеци (В голямата си част това са девствени и/ли неосъзнали се момчета, най-често от този тип е първият на едно момиче.)
Има и странни индивиди, които държат да са първите.
За целия си опит до тук само 2 пъти съм имал вземане даване с девственици. С едната се разделихме докато още бяхме на етап натискане. С другата също така, а когато след няколко години вече наистина тръгнахме и имаше секс, тя вече беше с опит. Не отдавам някакво особено значение на девствеността. Дори не ме интересува сексуалното минало на приятелката ми. Нали сега е с мен.
Аз харесвам девствени момичета , защото както казаха по - горе , самата мисъл за това - възбужда.
Разни хора, разни идеали.
Казаха го вече: някои държат да са с девствени момичета , за други няма значение. Всичко си е до човек и лични предпочитания.
Казаха го и преди мен. На някои им харесва, на други не. А и ако някой наистина иска да е с теб и те харесва, няма да му пука дали си девствена или си по-опитна от него.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Еми на 15 съм?! предпочитам да е девствена да като стана на 18-20+ тогава ще е по различно..но предполагам че няма да ми е особено приятно в която и възраст да съм да знам че е спала с някоя голяма цифра и т.н затова тогава няма да питам = ) предпочитам някой работи да не ги знам хаха за мое добро ще е надявам се..