- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да постъпя?
Здравейте,от доста години не съм влизал тук,но съм наистина объркан последно времеОт почти месец излизам с момиче ,което наистина харесвам доста,попринцип минава доста време за да хлътна по дадено момиче, но с нея нещата не станаха така както очаквах.Имал съм 2 сериозни връзки ,нищо повече,винаги обмислям действията си,но не стана с това момиче.Е всичко вървеше идеално ,тя ме харесваше аз я харесвам,но изведнъж тя каза,трябва да забавим нещата.Попитах я дали в мен е проблема,нещо да съм направил ,но тя ми отговори "Не,ти си идеален,много си мил и внимателен,не съм свикнала така,искам да се забавлявам" .. аз я попитах това ли е края и тя каза "Да,не искам да те нараня",аз й казах "добре" ,това беше ,но същата вечер дойде вкъщи ,не бяхме спали заедно докато бяхме заедно,този месец.Тя остана за цялата нощ,сутринта я попитах дали нещо ще се промени и тя каза ,че не знае.Аз й казах,че е по-добре да си тръгва.Цял ден мислех ,за нея тя ми пишеше смс-и и такива неща ,общо взето се карахме,после се видяхме и аз й казвах,че искам да бъда с нея ,наистина държа на нея и не съм някое хлапе на 22 съм знам какво искам,и тя каза да ,но аз съм хлапе и искам да се забавлявам без да се обвързвам.Казах й "добре ,това е " .. после вечерта дойде вкъщи ,спахме заедно и аз й казах,че не мога така ,че ме побърква ,че не искам да е само секс искам повече от нея,и тя каза "Не мога,просто не мога",и аз й казах ,че се отказвам ,че не мога така ,че не трябва да се виждаме повече.И тя се разплака и каза "ти си единствения на когото му пука за мен,не си тръгвай" .. остана до сутринта и аз имах работа прибрах я и това е.. не знам какво да правя ..
![]()
Женски трикове тотално да ти завърти главата. Дръж се, защото покажеш ли се хлътнал и зависим ще те разпилее. Дръж на своето и ясно и покажи, че искаш връзка и няма да се задоволиш с минимума. Бъди готов да откажеш и секс следващия път. Бъди мъж.
На 17 е тяА за секса попринцип ,не ми пречи да откажа секс ,но тя ме забърка много ;xx
Оф, бе. Играе си на иди си-ела си. Ако истински те искаше, нямаше така да те размотава.
Момиче съм, ама на твое място нямаше да се занимавам.
Ами осъзнава, че държиш на нея и се възползва от това според мен. Не знам но аз под "живее ми се" разбирам "искам да си правя купона и с други момчета", сякаш е отчаяна, възможно ли е да има чувства към друг, на който не му пука за нея? Абе и аз не знам к'во те филмирам излишно, познавам хора които са постъпвали така за тая мацка не знам как стоят нещата,... но за теб по-добрия вариант е да я оставиш
Да,но наистина я харесвам.. аз я питах има ли друг ,други ли искаш и тя каза ,не .. казва само ,че съм бил твърде сериозен,че съм искал връзка,аз й я попитах дали я ограничавам по някакъв начин тя казва Не .. просто много я говорят ,каква била а у ,за мен това не е проблем не ме интересува коя е била ,какво е правила ,интересува ме каква е сега и й го казах,но тя не разбира .. рядко намирам момиче,което да харесам ,много рядко ,всички са ми твърде еднакви .. ако се откажа не съм сигурен,че скоро някоя ще ме заинтересува ..
Размотава те. Играе си с тебе, въртейки те на двата си пръста. Време е вече да спреш да й го позволяваш. Ако те искаш наистина, ако те харесваше - нищо, което в момента се случва, щеше да е различно. Както ти казаха: бъди готов следващия път да откажеш и секс. Момиче съм, ама на твое място не бих се занимавала с нея.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Секс ще й откажа,но не мога да й откажа ,когато ми се обади разплакана ,че има проблеми ,че еди какво си станало,интересно ми е защо едно момиче би постъпило така ?