.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Трупане на мускулна маса

Здравейте
    Имам един проблем искам да натрупам мускулна маса през пролета и зимата бях спрял да тренирам и едно че ми се уформи коремче другото е че загубих много от силата си.
    Сега поднових тренировките си като тренирам основно по лостове и вкъщи. Та проблема ми е следния как да натрупам малко килограми защото като тренирам нищо не става само се стягам още повече и това е! Висок съм 183 а тежа 65 кг! преди имах идеална преса но бирата я погуби сега искам да подновя тренировките си и да кача килограми
    това е моята трен значи на ден правя по около 70-80 лицеви първите 3 серии по 20 след това 10 и издъхвам набирания правя около 20 по 5 на серия винаги, за преса правя просто коремни преси и 2-3 дни през седмицата тичам по 1км и нещо средно без прекъсване към 2 общо сутрин другия ми проблем е че като съм бил в такъв дълъг застой сам не мога да си смогна защото преди правех мн повече от всичко и получавам мн мускулни трески
    еми това е ще ви помоля да ми дадете някаква прим програма за трен и как да покачвам защото аз съм едно и също и в края на седмицата вдигам с по 5 и коремните по 10 и пак не си смогвам също ако може да ми кажете нещо за храненето защото нищо не разбирам ям просто каквото намеря в хладилника

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    без зала няма да качиш
    то густо, то пусто

Мега фен
    нищо не правиш

Потърси информация за тренировки за хардгейнери.
    Ето нещо подобно http://trenirai.bg/2012/02/%D0%BC%D0...5%D1%80%D0%B8/

zdraveite

iskam da popitam kakvo trqbva da pravq v doma6ni usloviq kato uprajneniq i hranene za da natrupam masa na 17 godini sam 178cm 60 kg

Супер фен
    Маса се прави на масата. Това е най-важното правило.

ето нещо което може да помогне
    http://duch-workouts.eu/?p=405

a pot to4no nqkakva hrana 4uval sam za meso i oriz

sega v momenta sam zapo4nal da pravq licevi opori koremni presi i palnq edna 4anta i digam vmesto giri4ki
    Последно редактирано от websait : 11-01-2012 на 19:40

Супер фен
    Напълни две шишета по 2-3 литра с вода и вдигай вместо дъмбели. Ако искаш да увеличиш бицепса с 5 санта.

ok no pri men glavniq problem e 4e ne ka4vam masa

То с лицеви и коремни, ако се качвало маса....

Повече от фен Аватара на ranieri
    Абе толкова ли сте мързеливи можеш да напишеш в google въпроса си и ще ти изкара 248929489 страници отделно тук има подробно обяснено всичко няколко теми по надолу ..Толкова ли е трудно за бога..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си