- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена от години.
Само се погледни кви думи използваш. Сама си набиваш филмите в главата, докато гледаш така на нещата. Като отказваш цигарите, първоначално все за пушене ще мислиш. Пикаене, цигара, храна, цигари, здрасти, цигара, сън, цигара. Струва ти се невъзможно. Докато не минат месец-два въздържание.
Наистина живееш в миналото и не искаш да приемеш, че живота продължава. И сега си си дете, което хленчи, когато не получава това, което иска. Еми често в живота си оставаме само с искането.
Като изключим гадже, близък приятел и подобните уйевини, замисли се само за себе си. Какви са ти целите, мечтите, плановете, които не са обвързани с любовния ти живот? Подреди си всичко останало, след това направи място за още някого в него и ще се наложи да преодолееш страха си, и да се довериш на нов човек. И така след грешка, грешка, грешка, накрая намираме подходящия.
След няколко години ще се смееш на себе си, кви неща си си въобразявала.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз мисля за себе си. Имам си и цели, и мечти, и неща, които постигам всеки един нов ден. Тук съм описала само една история. Не съм казала, че нямам никакви цели в живота.
Знам, че не мога да получавам всичко, което искам. Ама не мога да си наложа ей така да спра изведнъж да изпитвам каквито и да е било чувства към опрееления човек. Не мисля, че думите ми могат да се характеризират като хленчене. Да, може би са историята ми е прекалено глуповата за някои, но в никакъв случай не мисля, че съм "дете, което хленчи, когато не получава това, което иска. "
Въпреки че чувствата ми не са се променили от дълго време, не стоя на едно място. Както казах - имало е и други момчета. Знам, че трябва да се опитам да направя място и за друг, освен за него. Но просто не се е получавало. Или не сме били един за друг, или чувствата са изчезвали. Но към него те просто стоят от години.. Не мога да го променя, колкото и да опитвам.