- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам да правя секс.
Искам да правя секс а съм на 13. Какво да правя?
Недей,карай на ръчен труд ,докато не се образоваш достатъчно,че да не забремениш някоя 14 годишна пикла.
maDamn
Разбирате ли толкова ми се иска че мога да търпя през 5 мин имам ерекция.
Не се притеснявай. До 2-3 седмици ще умреш от гангрена на оная работа, ако ти стои постоянно надървена, така че няма да се мъчиш дълго.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Я ходи си чети книгите за лятото, тялото ти още не се е развило, за балона, който наричаш глава, да не говорим. И само да те светна - да правиш секс на 13 и после да се хвалиш на другарчетата не е яко, а доста тъпо и повърхностно.
„Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."
Щом толкова много ти се прави секс, направи го, стига да си готов ! Дано, не ти давам лош съвет да правиш секс на 13 !![]()
Ако го правиш ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С ПРЕЗЕРВАТИВ ! И още един съвет - прочети тази тема : http://www.teenproblem.net/forum/sho...култура Наистина е много дълга, но това няма значение, нищо няма да ти стане ако я прочетеш ! Трябва да си добре образован ! Момичето също трябва да е образовано и да е готово !![]()
![]()
Дано да съм била полезна ! И умната
.
П.С. Не ме нападайте !![]()
Последно редактирано от nekva ligla : 07-05-2012 на 12:49
Щото ми е някакво тъпо, вместо да отговорим на момчето, да се обиждаме !
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Вадя бокса... !
А до автора.. жули си там, още ти е рано ...
Както ти казаха ходи да си четеш задължителната литература за лятото... на 13 това ти е работата...
Рано ти е за секс, карай си на ръкоделие..
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Братле да знаеш само как искам Порше... ама направо в главата ми през 2 минути само Поршета минават![]()
Абе, каквото и да си говорим, баш яко си е за едно 13-годишно момче да прави секс. Най-малкото ще му сваля шапка, че е намерил някаква самоубийца, дето да му върже.
И кво му е якото...нито е секс като секс...а само за пред другарчетата,друго че наистина момичето трябва да е пълна идиотка. Не бих свалила шапка на такова ...
maDamn
Момче що за кретен трябва да си да си развалиш живота а и на някое наивно момиче, за да си направиш кефа(не знам с 4 санта. какъв кеф даже не знам какво пиша) и да се хвалиш и после от теб да копират другите ти приятели.
Като искаш нещо казвай на мама а не в форумите няма как да ти го дадем нали разбираш или не?