.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Честа ерекция

Проблемът ми е съвсем сериозен и не се ебевам.
    Винаги, когато се натискам с гаджето ми (дори само и целувки) получавам ерекция. Знам, че е нормално - хормони и разни такива, ама вече ми става неудобно. Все се мъча да го прикрия някакси, а тя ме пипа по корема, краката, страх ме е да не усети и да ме помисли за някакъв извратеняк дето се възбужда от всичко. Другото гадно е когато я прегръщам и съм в ерекция...

Въпросът ми е дали мога по някакъв начин да прикрия ерекцията, или пък ще стане ли по-рядко?
    А и също така, момичета, вие как бихте реагирали, ако усетите, че гаджето ви е получил ерекция докато се прегръщате. Знам, че е нормално ама момичето е срамежливо и не знам как ще го приеме...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    За въпроса към момичетата. Ами как ще реагирам ако това се случи на мен, това може би показва, че ме харесва физически, а това че ме харесва физически ми харесва и не мисля, че би те помислила за извратеняк, поне аз не бих помислила дадено момче за такъв.

Няма нищо извратено ! Хормони.

Супер фен Аватара на mlakniwe
    слагаш си хуя под крака и готово-вече не си личи/ако си седнал/

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Аз бих се зарадвала,ако момчето с което се натискам се одърви :Д Все пак си е нещо съвсем нормално,какво толкова ако тя разбере,че ти е станал?Тъкмо може да ти го помачка :Д

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Бъди сигурен, че й е приятно. Нали сте гаджета все пак.

да ти има проблемите човек .. ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си