ПОМОЩ!Когато се лакирах една капка от тъмносин лак цапна върху новия ми потник!Пробвах да го изчистя с лакочистител - нищо не стана!Моля ви, помогнете ми!Кажете има ли нещо, което сте изпробвали, за да отстранявате лак за нокти от дрехи?
P.S. Не знам дали й е мястото тук на темата.
с лакочистител и после го изпери.. при мен винаги се получава, а много често си цапам дрехите с лакове..
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Vanish? Spot?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз веднага след като се изцапах го изтърках с лакочистител, след това го прах със сапун и топла вода, после със студена....Но не се получава...Няколко пъти го прах, но петното си остава...;(
Да не те разочаровам, но си капнах върху една пола(тъмно зелена) оранжев лак. Яко търкане беше, с лакочистител, Вениш и каквото друго за премахване на петна намерих у нас. Еми, след 939393 пранета-не се махна и това е :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Спомних си, че имаме "Вениш" вкъщи.Търках, търках, търках и сега петното не си личи толкова, колкото при предишното пране.Пуснах го в пералнята с омекотител на "Семана" пък ще видим...стискам палци да се махне това нахално петноДано да си е струвало търкането.Благодаря на всички за помощта. :* :* :*