Значи на 19 години съм и имам приятелка на 19 години с която ходя от година и три месеца ще ви разкажа малко от грешките си и ако има някои който има различен отговор от това че съм идиот ще се радвам..! Не от скоро започнаха да ми липсват свалките с други момичета защото живея с приятелката си и съм 24/7 с нея излизал съм с други момичета и тя знае за тях.. и естествено е имало скандали чувствам че имам нужда да бъда с друго момиче Обичам приятелката си но това не е достатъчно явно тя не ми дава това което искам или просто ми е омръзнала тай като живеем заедно от 1 година казвам че искам да съм с друго момиче дори и да не мога да се върна при нея след това просто не издържам вече само се караме и нищо друго не казвам че съм прав но просто не мога държа се лошо с нея понякога но това е когато ме изкара извън нерви . Понякога дори си мисля че съм с нея не защото аз искам а защото тя иска но когато сме били разделени (скъсали) ми е било много гадно ама много ако някой е разбрал нещо от това да коментира