Здравей ,Нина.Здрасти и на всички останали.Следя постовете ти от известно време и все за това момче говориш.Виж в началото си мислех ,че само в него е проблема ,но след това,което си написала днес,мисля ,че е време да седнеш и да помислиш.Това ,което той е направил коства много.Ако за някой тук не означава нищо ,то значи мислите ограничено.Погледнете в по далечен план.Разделят се и след време той си намери приятелка която в последствие му става и съпруга ,докато не види татуировката му.Никога няма да има семейство.Мен и да ме убият няма да си направя такова нещо.Защото е страшен риск,дори при моята ситуация.Съпругата ми почина наскоро.Обичам я безкрайно много и никога няма да спра да я обичам.Но ако някога ми беше казала такова нещо и ми беше казала че ако не го направя ще се разделим.Аз ще я зарежа ако така ми каже.Глупаво е,да ме убият няма да направя такова нещо.Това не е да си удрежеш пръстта и да кажеш "ето за теб е " ,защото и без този пръст ще си намериш жена и ще имаш деца.Но с тази татуировка дали някой би те искал в живота си като знае че върху теб стои името на жената ,която обичаш.И ти самия да го виждаш.Нина,не знам на колко години си ,но ако имаш възможност говори с майка си .Може би оттам тръгва цялата ти погрешна мисъл.Не искам да те съдя,но грешиш,само дори,че задаваш този въпрос.Обича те безкрайно много.Аз на негово място много бих се обидил,то даже обида е меко казано.Не знам,наистина,говори с някого,за това.Не мислиш правилно в ситуацията.За бога това е татуировка,осъзнайте се всички.Размишлявате като 14-15 годишни.Пораснете.Живота не е само караници.Не е само обвинения.Той пича ако не те обичаше ,даже нямаше и да си направи труда да направи толкова сериозно нещо.Че то това по сериозно и от брак.То поне от брака ,може да се разведеш там а тук.Нищо.Може да си остане самотен докрай.А кой знае и какви проблеми ще има с техните а да не говорим и за приятелите му и познатите ,как ще го хокат за постъпката му .Това е ужасно.Само като се поставя на мястото му .Време е да мислиш като зряла жена а не да се задълбочаваш.Защото както виждам това правиш.Задай си въпроса така.Ако не те обичаше и не беше единствената и никога не е обичал толкова силно никоя друга,щеше ли да си направи татус.Помисли си .След като се разделите на теб ще ти е тъпо колко месец - два,година ? а на него ще му е тъпо цял живот.И какво ще рискува всичко това заради някакво си доказване на чувства?!? Помисли си ти дали би направила нещо такова само и само да докажеш нещо,без нищо да вложиш.Да ти остане до живот и да знаеш че всеки един ден може да му хрумне на другия,че не иска повече да е с другия и да ти покаже пътя,а ти да останеш с разбита сърце и белег на тялото си до края на живота си.Когато го направиш това за него или за който и друг да е и помислиш над нещата наистина тогава бих се убедил че мислиш като зрял човек.Извинявам се ако съм те обидил,знаеш много добре ,че бих те изслушал и бих ти помогнал и посъветвал.Успех ти желая и дано наистина осъзнаеш грешката си .Лека вечер на всички .