.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: Бихте ли?

Мега фен Аватара на Colouring
    Не бих направила такова нещо. Първо - това не е начинът да покажеш на някой, че държиш на него и че го обичаш, и второ - незряло е. Окей, сега се обичате, ами след 5, след 10, след 20 години?
    Познавам момиче, което си татуира името на приятеля си, когато беше на около 14, а той на 18-19. Абсурдна постъпка. Точка.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    За мен това би било доказателство за незрялост и глупост.В момента може да има силни чувства към теб,ами след 5 години ако не е така?

Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    Има много други начини за доказване на любовта ти към този, когото обичаш. И татуировката в момента не е един от тях. Да, жест е, но все пак на тази възраст не е много умна постъпка, защото не всички, които са заедно от тийн годините си, продължават връзката си и след това и прочие (много е песимистично, но все пак..).

Ще ти дам пример с една моя позната и един неин бивш. Той си татуира името й на гърба си заедно с датата, на която тръгнаха. Мислиха си, че ще са вечно заедно, никога няма да се разделят и прочие. Е, в момента не могат да се погледнат и си говорят какви ли не неща един за друг..

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Жестът-ОГРОМЕН,а безразсъдството и глупостта-НЕОПИСУЕМИ...Да,обича те адски много и ти трябва да си най-голямата скочубра на света,ако не оценяш такова поведение и не си даваш сметка,че ако се разделите един де,едва ли следващата му приятелка или жена му ще имат същото име,жигосано доживот...Я,сега вземи и ти се постави на негово място и признай сама пред себе си дали би направила такова нещо за него...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Оххх, размечтах се от тази тема, да си напиша името на моето човече <333

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    ^ Трябва да си луд/а да го направиш
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Или да се наслаждам на момента без да мисля дали след 10 години ще се разделим^^
    Много е сладко.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Супер фен
    Град
    Панацея
    Защо ли си мисля, че проблемът е в теб, и дори да ти демонстрита любовта си, като се хвърли под влак, ти пак няма да му повярваш, че те обича?
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Според мен това не е начин да си докажеш любовта. Предпочитам да си доказва чувствата ежедневно с поведение, жестове и тн, а не с татуси... Аз колкото и да обичам някого не бих си татуирала името му, нито бих позволила да си татуира той моето.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Бих!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си