.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Няколко ВАЖНИ въпроса от един девственик :)

Добър вечер на всички четящи това

Аз съм МОМЧЕ на 15 (навършени) години.
    Понеже съм новак в този форум и ако не е мястото на тази тема се извинявам много

Моля прочетете до края това дето съм написал за да ми помогнете

Начи преди няколко дена се влюбих в едно много красиво момиче.
    И искам сега да науча всичко за секса, любовта, целувки и подобни ВАЖНИ неща с вашия помощ разбира се

Въпрос1 - (съвети моля) - как да и кажа че я обичам?
    Въпрос2 - Как се целува едно момиче (как се доближава) ?
    Въпрос3 - Как да я накарам да се чувства по-щастлива с мен?
    Въпрос4 - В сериозна връзка как да я карам да се възбужда че да иска секс с мен (разбира се като порасна)
    Въпрос5 - (от коментарите в форумите) Разбрах че размерът на пениса не е много фатално ако е "къс" а важното е как го използвам Изкам да получа искрени отговори дали е добър размера на моя пенис :
    (в възбудено състояние):12см дебелина / 12.5 / 13.00см дължина
    (в нормално състояние): 7,5см дебелина / 9,5 / 13.00см дължина
    !(дебелината е мерено с конец който по късно е сравнено с линия)

Въпрос6 - Виждал съм много коментари в форума че не е важно дължина важно е как се ползва пенисът. Бих искал да ми го разкаже това някой подробно Как пенисът се ползва перфектно за да задоволим максимално партньорката си
    Въпрос6 - (Последен) Чувал съм че има 6 вида оргазми. Ако може някой подробно да ми разкаже просто да ги знам от сега

Това са моите въпроси към вас. Може някой сега да си каже "хаха тоя от целувки на оргазъм фръкна хаха бахти смешния " Предварително отговарям: просто обичам да си планирам предварително в главата всичко за да съм подготвен

Моля за да ми помогнете отговорете поне на един от въпросите за да се иформирам!
    Последно редактирано от Ludiq97 : 07-04-2012 на 20:30

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    Въпрос1 - (съвети моля) - как да и кажа че я обичам?
    - Не бързай!!! Сигурен ли си че я обичаш? Не трябва да и го изтърсиш просто така! Тя те познава нали??! Направи го деликатно, без да я плашиш.
    Въпрос2 - Как се целува едно момиче (как се доближава) ?
    - В един момент на говорене, когато несъзнателно се доближавате и се смеете нещата стават естествено, не насила и не предвидени!
    Въпрос3 - Как да я накарам да се чувства по-щастлива с мен?
    - То това ако не става естествено няма да се получи много сполучлива връзка! Просто оцени това, което имаш (евентуално ще имаш)
    Въпрос4 - В сериозна връзка как да я карам да се възбужда че да иска секс с мен (разбира се като порасна)
    -Не се знае дали ще тръгнете, че и секс да правите :д Ами тя сама трябва да го поиска. И пак ти казвам то си става от самосебеси.

Въпрос5 - (от коментарите в форумите) Разбрах че размерът на пениса не е много фатално ако е "къс" а важното е как го използвам Изкам да получа искрени отговори дали е добър размера на моя пенис :
    (в възбудено състояние):12см дебелина / 12.5 / 13.00см дължина
    (в нормално състояние): 7,5см дебелина / 9,5 / 13.00см дължина
    !(дебелината е мерено с конец който по късно е сравнено с линия)
    - До колкото правилно разбирам е малко мъничък... но размера не е постоянен докато не станеш поне на 18
    Въпрос6 - Виждал съм много коментари в форума че не е важно дължина важно е как се ползва пенисът. Бих искал да ми го разкаже това някой подробно Как пенисът се ползва перфектно за да задоволим максимално партньорката си
    - Не съм разпитвала приятеля си.. сори за това не мога да ти помогна...
    Въпрос6 - (Последен) Чувал съм че има 6 вида оргазми. Ако може някой подробно да ми разкаже просто да ги знам от сега
    - Ами аз съм чувала само за вагинален и клиторен.... виж в нета ако те интересува толкова..

И едно обобщаващо изречение: "Въпросите ти са странни. Личи си че не си имал приятелка до сега. Всичко става малко по малко от самосебеси. Не насилвай нещата! За секс ти е рано! Късмет с мацката
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

@bebeemalko мерси много!
    Аз не бързам просто исках да знам някои неща предварително и няма да има насила за целувки мерси за идеята

Ти що си луд бе?

За подобно нещо няма как да се прави план-график

Мега фен
    Град
    <3
    Въпрос1 - омг не й го казвай. Това нещо настъпва много след като сте 'тръгнали', правили секс и споделяли възгледи, мнения, мечти и т.н. и т.н.
    Въпрос2 - Просто се приближаваш и я целуваш, как да е? :>
    Въпрос3 - Няма универсална формула :>
    Въпрос4 - Гушкай я, целувай я, пипай я и всичко в този ред на мисли :>
    Въпрос5 - омг хахаха това няма да го коментирам
    Въпрос6 - Глупости
    Въпрос6 - Твоя си е единствен. Не го мисли. ^^

И не бъди толкова планиран, това проваля всичко.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Амааа и аз имам въпроси - тя знае ли за чувствата ти? Проявява ли интерес? Колкото до това за планирането на нещата - не го прави при влюбването или секса - не планирай. Остави нещата да се развият сами, защото много често плановете се объркват и може да не доведат до добри резултати.

Въпрос 1 - първо научи разликата между "влюбен съм в някого" и "обичам". В момента си в първата категория. Няма смисъл да й го казваш, но можеш да й го покажеш - като излизате я докосвай, прегръщай я, търси контакт с нея, гледай я в очите, дъра бъра. За обичане - щруделката е отговорила кога настъпва и този момент.
    Въпрос 2 - не си съставяй никакъв универсален план за това, всичко се случва напълно спонтанно и естествено, повечето хора си го имат заложено това да се оставят на момента и да му се насладят. (Не се хвърляй директно обаче с език, че може да е малко смущаващо )
    Въпрос 3 - миии... зависи си и от нея, и от теб. Бъди себе си, правете неща, които се харесват и на двамата. За да сте щастливи трябва да се разбирате => да умеете да правите компромиси един с друг, не само ти с нея или обратното.
    Въпрос 4 - като минете момента с първата целувка (и го упражните достатъчно много пъти), ще се сетиш сам. Целувки по врата вършат много готина работа при някои .
    Въпрос 5 - не се занимавай да го смяташ, най-вероятно ще се променя, докато навършиш 18-19 години, така че няма смисъл да се затормозяваш малък ли ти е, не ти ли е.
    Въпрос 6 - не ги мисли тези неща от сега, рано е.

anonymous708973
    Guest
    Ох, душата. Слушай сега. Едно от най-важните неща, които трябва да запомниш, е, че "Обичам те." не са просто думи, които заслужава всяко момиче, което ти е пуснало. Мисли, преди да говориш.

Отговор 1 - Не бързай, вече ти казах. Иначе... казва се, когато го почувстваш и е важно да не очакваш същия отговор незабавно. За каквото и да става въпрос в едни отношения между момче и момиче, част от твоята роля е да не я караш да се чувства неловко или неудобно в лошия смисъл (има и добър, да). Ще го оцени, повярвай ми. Давам пример, защото си симпатяга: Ако искаш да я целунеш и тя се дръпне, не сдухвай ситуацията. Стават и такива работи, това не означава непременно, че не те харесва. Може да има фактори, с които не си запознат. Измайтапи се с нещо, смени темата и следващия път пробвай пак. Но не безкрайно много опити все пак.

Отговор 2 - За да целунеш едно момиче, тя трябва да го очаква, да знае, че ще се случи, за да не й е неудобно в лошия смисъл. Не може да не си я докосвал никога и изведнъж да й налетиш. Почвата се подготвя отдалече... създай си навик да осигуряваш физически контакт с всяко момиче, с което излизаш, дори да нямаш намерения да я целуваш. Играй си с косата й, разглеждай бижутата й, сложи си ръката на кръста й, за да мине пред теб (когато влизате през врата, например). Физическият контакт е важен! Избери си някой по-миличък, чувствен момент, когато и двамата мълчите и се гледате в очите, хвани лицето й с ръце, наклони си главата и я целуни. По-дългичко обаче, не като в детската градина.

Отговор 3 - Ех, момченце, това е много сложен въпрос. Зависи какво търси тя и какво можеш да й дадеш ти. Всички ще ти кажат да бъдеш мил, да я изслушваш, подкрепяш, разбираш (понякога е трудно :д), да не я притискаш за секс и прочее. Истината обаче е малко по-различна. Понякога жените имаме нужда да бъдем притиснати. Това е онази малка доза кураж, която ни е необходима, за да направим нещо. Не само в сексуално отношение. Трябва да бъдеш хамелеон... не си толкова малък, за да ме разбереш, затова ще го кажа по възможно най-простичкия начин: "Правиш секс с нея грубо, прегръщаш я нежно". Трябва да си добър любовник (баси думата), най-добрият й приятел (доверието е ключово!) и закрилящ я по-голям брат. Ще го разбереш с времето. Другото важно и често премълчавано нещо е "Да нямате някои от нещата, които искате, е неизменна част от щастието". С други думи... не й сваляй звездите от небето, не бъди подметка, не прави всичко, което иска. Не й звъни постоянно, не й подарявай цветя постоянно... не я разглезвай толкова, правиш лоша услуга и на двамата.

Отговор 4 - Има два начина, които вървят ръка за ръка - психически и физически. Първият става с погледи и реплики. Вторият - с пипане. Въпроси?

Отговор 5 - Не схващам как дължината е една и съща и при двете състояния, нито пък имам представа от сантиметри, за да ти кажа. 13 см не са впечатляващи, но пък ти си на 15 и ще расте още, споко. Можеш да компенсираш с техника.

Отговор 6 - У-о-у. Отново дълга тема започваш. Дълбокото проникване е невероятно. Задна/кучешка, тя по корем и ти върху нея, мисионерска (когато ти си леко изправен) са много готини пози, при които ще усети всеки сантиметър. В общи линии, за да е задоволена мадамата, формулата е: грубо поведение (в рамките на допустимото. тези рамки определяш ти и партньорката ти) + доминация + орална любов за нея + нежност в малки порцийки. И не се вторачвай прекалено много в търсенето на тая Г-точка - връщаме се към едно от горните - не я карай да се чувства неудобно.

Отговор 7 - Не знам дали 6 мога да ти изброя, ама... вагинален, клиторен, анален.
    В тая връзка... прочети за клитора, squirt-a (също вид оргазъм), G-точката.

Разгледай сайта vratovrazka.bg - има адски много на брой полезни статии.

@PinkPan7her благодаря много за сайта ще потърся и там малко инфо
    И мерси на всички останали за съветите, получих си отговорите които търсех. Моля темата да бъде "Заключена".

anonymous708973
    Guest
    Чувствай се свободен да ми пишеш на лично с въпроси

физически погледнато 13см са напълно достатъчни да задоволят една нормално развиваща се жена, проблема обаче е че, визуално погледнато изглежда малко и това може да ти изиграе лоша шега.Пениса е мускул който, се развива бавно но ти имаш поне още 3 4годинки за развитие така че не се притеснявай размера не е толкова важен колкото работата с него.Да знаеш как да го използваш си е изкуство така че, по-добре към това си съсредоточи вниманието ! Успех

Въпрос 6:
    1.Клиторен оргазъм - с орален секс или с различни пози (например я накарай да седне в скута ти)
    2.Вагинален оргазъм - пробвай като я накраш да легне и да си сложи краката на раменете ти
    3.Оргазъм на G-точката - номерът е в правилния ъгъл на позата (лъжички-тя по корем и ти върху нея, тя върху теб и наклонена назад така че пениса да стимулира горната част и др).При този оргазъм е възможен и Скуирт (женската еякулация).
    4.Оргазъм на U-точката - стимулиране на мястото от където урината при жените напуска тялото (между клитора и входа на влагалището).Може да се достигне при орален секс (силен натиск с устните по точката) или ако тя те обязди и се наведе силно към теб ц възможно по-разтворени крака.
    5.Анален оргазъм - 2-рото по чувствителност място след клитора. Преди анален секс анусът трябва да е добре почистен и да се използва презерватив.
    6.Оргазъм на гърдите - чрез стимулиране на зърната (близане,смучене,хапане)
    7.Смесен оргазъм - съчетаване на 2 оргазма.Например вкарай няколко пръста във вагината и намери G-точката, а с палеца стимулирай клитора
    И други като Психически оргазъм, Продължителен(точно преди кулминацията стимулирането се прекратява и позата се сменя),както и оргазъм на Други зони (при всяко момиче е различно.Трябва да намериш слабото и място-врат,корем,бедра дори и косата и)
    Късмет!!!

По 6-та точка да се изкажем, ако може
    Ползването не е само механичното движение напред назад и "играта" преди това.
    Много е важно дали и тя е девствена, защото в този случай поемаш доооооооооооооооооооооооо ооооооста голяма отговорност и се нагърбваш със задачата да не те запомни като див касапин-секс манияк. А ако тя е по-напред от теб с тези неща, просто й сподели, че не си имал опит и тя сама ще почне малко да те понапътсва(не е срамно всеки е минал по този път). Но ако е девствена става по-сложно. Най-важното е НЕ БЪРЗАЙ. С нищо.. Някои казват, че е по-добре набързо и да се свършва, но т'ва е 437563632643% грешна тактика. Трябва да е колкото се може по-отпусната. Това не означа да я напиеш като руски казак. Легендите за леглата от рози и свещи не са на 100% истина, макар и да помагат до някъде. Най-хубаво е да стане след малко по-продължително "натискане" м/у двама ви (повярвай ще има такова ). Така тя ще вече възбудена и отпусната. Много важно е да няма неща които да ви притесняват: например родители, които може всеки момент да си дойдат; наближаващ вечерен час и т.н. Предполагам схвана идеята за обстанвката. Сега техническата част. Не трябва да налиташ направо с любовната писалка напред. Първо съвсем бавно и нежно трябва с пръст (не с палеца на крака естествено) да я подготвиш. Задължително я целувай по други части от тялото; гърдите, коремчето са идеални, особено първия път. Тука идва един тънък момент, за който по принцип трябва преди това да сте говорили. Става въпрос за това дали да й доставяш "орално удоволствие". Понеже й е за пръв път, за нея това може да е много срамно и стресиращо най-добре го пропусни освен, ако не сте го уточнили вече. Като дойде момента за самото проникване, не гледай там все едно си изгубил нещо и го търсиш. Така само ще я притесниш повече. Задължително използва презерватив и л-у-б-р-и-к-а-н-т. Също така подложи възглавничка под дупето й - така ще е възможно най-отпусната. И... ами по принцип действаш. Не очаквай от първия път да изпада в едночасови оргазми, просто го раздавай по-внимателно и се ориентирай по нейните реакции.
    По принцип подхода към всяка една жена е индивидуален. Няма универсална формула. Същото е и с позите. По принцип хубаво е преди да навлезеш в нея, да я подразниш с главичката на пениса около клитора (но и не да търкаш на едно място като презобен кон). И никога не навлизаш изцяло от първия път. Относно боравенето с пениса по време на по див акт (на малко по-късен етап), ами да речем че трябва да се научиш да контролираш мускулите в основата на пениса. Ако през цялото време се стягаш, ще гръмнеш като газова бутилка насред горски пожар. За твое улеснение гледай да си избираш пози, в които кръвта ще се разпределя и в други части на тялото освен в пениса. Примерно прав зад, върху, пред нея. Тогава добро количество кръв отива в мускулите на краката. Най-трудно е да се сдържаш когато тя е отдолу; цялата енергия тогава е съсредоточена в пениса и усещанията са 10 пъти по-силни.
    Ами това, за което се сещам сега. Общо взетоби трябвало да ти послужи доста добре като за начало

Всичко ти го казаха
    Браво e FO
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Стига си планирал, а когато дойдат тия моменти , се остави на вълната на чувствата. Тъпо е да правиш разни планове и да действаш по график. Сам ще усетиш какво трябва да правиш, когато почувстваш момента. И още повече, чувствата не се казват, а доказват. Иначе, когато сте заедно (гаджета), в правилния момент и когато го почувстваш, го казваш. За секса си има безброй много теми, а интернет е пълен с такава информация.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Може ли да питам нещо..
    щом ти си на 15 , то тя е на..? 10? 11? 12? 13? 14? 15? И въобще тя знае ли , че съществуваш ? До колкото разбирам от поста ти още си на фаза как да и кажа че я обичам , а тръгваш за секс да говориш..леле :O

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Заедно ли сте вече?

Иначе действай така, както ти подсказва сърцето, колкото тъпо и клиширано да звучи. Недей планува кое - как ще правиш, защото няма да изпиташ никакво удоволствие от това, което правиш. Няма да усетиш този момент, от толкова многото мислене и плануване, как ще го прекараш. Иначе не казвай, че я обичаш - докажи го, действията струват много повече пред думите. Особено, ако сте на фаза: опознаване - намекваш просто, че имаш симпатии към нея. Относно секса: отпускаш се и се отдаваш на момента. Недей мисли много. Всичко с време и с придобиване на опит, ще стане.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си