- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Той не иска да го направим
Моят проблем ако може да се нарече проблем е че моят приятел с който от няколко месеца сме заедно не иска да правим секс на няколко пъти ме е събличал и как да се изразя бутал пръстите си във вагината ми и нищо повече и на мен ми стана тъпо защото съм девствена и имам чувството че той не иска да е с мен и от скоро ми се върти нещо в главата макар той да твърди обратното аз си мисля че той не го е правил кажете ми какво да правя
аз съм на 15 а той на 18 незнам опитах да говоря с него а той ми каза че си въобразявам
Е какво си му казала, че да ти отговори толкова остро -" въобразяваш си" ....
Ами казах му че след това което стана ми е супер тъпо че това че няколко пъти се е случвало ме кара на мисълта че не иска да е с мен по този начин че ако и той девствен най добре е да ми каже че на мен не ми пука че аз съм с него заради него самия а не заради тези неща че те не са фактор за мен искам да го направим и той ми отговори сомо с едно въобразяваш си
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
След като прочетох излиянието, пред очите ми ненадейно изскочи въпроса - Много ли си грозна ?
Благодаря за коментарите и на въпроса дали съм грозна не съм грозна и това не е мое мнение Аако бях грознатой едвали щеше да е с мен
Дай една снимка в темата и ще ти кажем дали си грозна. Сериозно.
Има няколко варианта:
Педал е
Не му се занимава с девственици
Асексуален е
Не знае какво иска
Да не би случайно да се къпеш веднъж на седмицата и когато се доближи до теб да му опадат зъбите от ароматите ти ? Само питам![]()
Ти май не признаваш точки, запетайки...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Айде бе,просто не иска да ти е първия.
Питай го дали ще му се доправи секс,друг ти обере цветето докато ходите![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Въх.
Питай го какво го притеснява... и му кажи, че не можеш да продължаваш така, защото те кара да се чувстваш отхвърлена и нежелана.
им зависи, може да го е срам от размера, може да има някакви проблеми по оная му работа и да го е срам от тебе, може пък да го е страх от това да не лепне нещо, може самият той да е болен от нещо и така те прездпазва, или просто не няма желание за секс, незнам много са причините...
а може и да не го бръсне и му е неудобно да го изкара измежду храсталака или да му е малък и да се пристенява ... в краен случей го награби ти :> скачай му отгоре бъркай в гащите вади му го и почвай в стил "сладолед като ядеш по един път да го близкаш" и може и да омекне да се престраши знаеш ли го :>
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!