- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Той не иска да го направим
Говорете. Ние няма как да ти кажем защо той не иска да правите секс - може причините да са много и незначителни. Т.е. негови комплекси.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ох, хора, вие тъпи ли сте? Защо трябва да е грозна, за да не иска да прави секс с нея? Това е вероятно, да, но може пък той е комплексар, да се страхува от първия път и всякакви др. неща.
Много ли е мило да казвате на някой в нета, че е грозен. Еби му и тъпите говеда. Има много по-деликатни начини да се каже. Примерно, че той конкретно не се привлича от нея, не че е грозна. Тва че той примерно (не се знае) не е привлечен от нея и не знае що е с нея, не значи че тя по принцип е грозна. Нали знаете, някой смятат и Памела за грозна, други я имат за богиня.
Вие пък сте най-прекрасните, нали ви виждаме смачканите фейсове в темата за снимки.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
И кво като има сефте ,пича?!
Май само аз нишо не разбрах от идиотските писаници на 90% от коментиращите ...може би в мен е проблема,аз по другначин си обяснявам нещата.
Едното сефте ...не те прави Бог в леглото ,нито пък някакъв супер уверен,поне според мен. Може би и той си дава тая сметка.
Може би просто трябва да му кажеш ,че си готова. Той не е някакъв магически жин,който да знае всяко едно желание. Имате усти- разберете се. Не вярвам да не иска да прави секс,може би просто не смята,че ти си достатъчно готова за това.
Може да е от редките случаи,в които момчето предпочита да изчака преди да изчука някоя...
Знам ли.
maDamn
http://www.vbox7.com/play:c33884763b Пусни му тази песничка...може да му дойде желанието![]()
Научи се да пишеш.
Поговори с него.. може и да е девствен...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Едва ли на 18 ще е девствен.Според мен по-добрият вариант е,ако нещо не му е било комфортно в случая (настроение,място,време,лич на хигиена и т.н) ,знам лиНо има и вероятност да няма толкова сериозни намерения към теб и затова поне да не е такъв гадняр,че да ти направи сефтето и да офейка.
Последно редактирано от PyCoKoCkA93 : 07-08-2012 на 12:35
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Ще трябва да го изнасилиш. Следващият път като се натискате го заключваш с белезници и го почваш.
Може да е заради мястото - да не му е комфортно нещо, не го притискай много.
Може да не го възбуждаш...пробвай да направиш нещо лудичко - ако е срамежлив!
Страх го е човека сигурно, дали от това, че ти си девствена .. или той примерно не го е правил.. просто говорете
Направи му изненада у вас. Вашите ги няма и просто му направи стриптийз още от вратата. Ако не полудее, е гей.
Щом я е събличал, е харесвал тялото й. Тъпо е да се доказваш в интернет колко си хубав или не.Другите не могат да кажат какъв си.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Най-добре ще е да поговорите и изясните какъв е проблема и защо той не иска да прави секс с теб. А всъщност от колко време сте заедно? Не че ми се вярва да има много общо с това на момче дали иска да прави секс или не.. но може би за него е важно колко държите един на друг. Наистина както казаха по-горе има хиляда причини, за да не иска да прави секс с теб. Просто поговорете![]()
Напълно възможно си е да е девствен на 18 години! Не виждам нещо ненормално в това. Така, че това може да е причината. Или да го е страх да го направи с девствена, или просто да не иска. Знам ли? Просто поговори с него. Нека той да ти каже каква е причината. Ние тука само можем да гадаем. И между другото: няма никаква логика в това да си грозна и да не иска да правите секс, никаква връзка помежду им.
Мале що глупости се изписаха тука, особено от красиви принцеси. Вероятности бол има и те не са най-вероятно отнасящи се до грозота, размер или подобни щуротии. Може да има сефте, но това изобщо не го прави адекватен, особено ако е правил 2-3 пъти секс. Може изобщо да не е правил секс и от срам да е казал че е. А може пък и да не е правил с девствено момиче и да се притеснява и да не знае как да постъпи. Във всички случаи трябва да се говори.