- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да получа оргазъм
Така почнах да правя секс с надеждата че ще получа оргазъм преди съм мастурбирала и съм получавала клиторен орзагъм но вече каквото и да правя не се получа защо ? От една две години някъде каквото и да правя не се получава ?
Незнам какво да ти кажа.Правила си секс с големи "ебачи" явно.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Има различни упражнения които можеш да правиш. Не е само в "ебача" и от теб си зависи как се контролираш долу. тук бях чела подобни статии за оргазмите - прочети ги. Също така опитай разни секс играчки - могат да ти свършат работа - на опаковки им е описано къде и какво се прави с тях. Не се бъзикам, много помагат.
Това си зависи и от двамата. Той явно не е успял да намери слабото ти място , а ти не си успяла да се контролираш, както трябва. А пробвала ли си да си отгоре? Принципно тази поза върши работа за женския оргазъм главно. ;d
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Като правиш секс недей да мислиш как искаш да получиш оргазъм. Просто се отпусни, кефи си се там, то само ще си дойде.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Отпусни се. Не знам как има толкова момичета, които не могат да свършват...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аве не е лошо да пишете на колко сте като ги пускате тези теми, че правилата в частни случаи не важат. Къв клиторен оргазъм на 12 като клитор още нямат...
Набавяне на адреналин