.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

Харесвам я, но тя си има гадже

Така. Ето я и моята може би често срещана история, но това не променя сериозността и.

Имам си най-добра приятелка, която постоянно ми повтаря точно това, че съм и най-добър приятел, НО точно това аз не мога да и бъда. Дори не мога да и бъда приятел. Явно се досетихте, че изпитвам нещо по-силно дори от приятелство към нея. В началото не бяхме толкова близки, казвах си какво пък, нека си говорим, излизаме и т. н. Тя беше инициатора в началото. Но ето го и проблемът с времето си станахме много близки и усещах че почвам да изпитва много силни чувства към нея, чувства които не се изпитват към приятел. Опитах се да ги подтисна, да забравя и за известно време успях, но това не продължи дълго. Дойде моментът в който нямаше как да я погледна и да не я искам. Проблемът не е това, а по-скоро че тя си има приятел и то не от скоро. Излизаме, прегръщаме се, близки сме си много, споделяме си. Но не мисля, че съм попаднал във френд зоната.

Тя постоянно ми прави намеци, държи се с мен като повече от приятел (не сме правили нищо от това което си мислите). Не знам, може би съм прекалено моралист и не приемам намеците и като чиста монета. Може би си казвам "С какво е заслужил приятеля и това, което може да му причини". Но от друга страна ако тя беше доволна от него и всичко беше 6 нямаше да търси друго момче за утеха и близост. Питала ме е въпроси от рода на дали имам сексуално привличане към нея и т. н., но донякъде на майтап, но нали знаете "Дай с майтапа да си кажем истината".
    Опитах да се отдалеча от нея, да не и пиша да не я търся. Мислех, че това беше решение, но отново временно. Тя не спря да ме търси, въпреки, че аз спрях да търся нея. И сега отново се виждаме. НО НЕ МОГА ДА ПРОДЪЛЖА ТАКА!
    Ако някой от вас си е направил трудът да прочете тоя роман ще съм благодарен на помощта ви, защото съм крайно объркан.
    Последно редактирано от az_ti : 07-07-2012 на 11:48

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Брат...според мен нямаш шанс...имал съм подобен случай и най-вероятно нямаш шанс Загърби си чувствата и тва е,тя не те харесва по този начин,а и си има приятел...тва са 2 неоспорими фактора който ти унищожават шанс да сте нещо повече...
    >>DjBelev<<

Знам, опитах да я забравя, но не мога. Искам я
    А и защо ако не изпитва нищо към мен ме пита въпроси от рода на дали я харесвам. Дали искам секс с нея и т.н. А като ме пита не и отговорих директно, просто не знаех как. Не искам да я изгубя като приятел, но в момента в който почнах да я възприемам като нещо повече беше моментът в който приятелството свърши, дори и да не съм и го казал. Така че се чуда има ли какво да губя вече ако и кажа. Почти съм сигурен че и без това знае.

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Еми...пич доста е сложно пък и ти сам го каза ''в момента в който почнах да я възприемам като нещо повече беше моментът в който приятелството свърши''. Защо не опита да й го кажеш преди да си хване гадже тя с тези въпроси ти е намеквала сигурно,а ти си избягал отговорите и си е помислила,че няма нищо повече от приятелство.
    Или поне аз така го тълкувам по нещата, които спомена.

Повече от фен Аватара на mechone
    Кажи й, нищо не губиш.

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Кажи й

Teenhelp1

Пич, той и е гадже от преди тя да ме познава.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ако имат дълга връзка и тя поначало е малко шавлива, просто си разнообразява с теб. Лично мнение.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    И от толкова момичета на планетата ти реши да се влюбиш точно в обвързано?След като е щастлива с приятеля си,няма нужда да пречиш на връзката им.Намери си друга и това е.Или поне изчакай да се разделят,за да признаеш чувствата си..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Тя ако беше щастлива с приятеля си нямаше да търси мен пък и сама ми е казвала, че не е особено щастлива с него. А и не съм го избирал да съм с обвързано момиче, даже по принцип никога не бих, но така се случи.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от az_ti Виж мнението
    Тя ако беше щастлива с приятеля си нямаше да търси мен пък и сама ми е казвала, че не е особено щастлива с него. А и не съм го избирал да съм с обвързано момиче, даже по принцип никога не бих, но така се случи.
    Тя не те е търсила. Били сте си просто добри приятели. Друг е факта, че на нея просто това й харесва, а и се разнообразява с теб, особено ако са си от доста дълго време заедно и не правят нищо по въпроса, за да поддържат огъня жив.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    София
    ^ Тя, ако беше нещастна с приятеля си, щеше да скъса с него и директно да се хване с теб. Просто си удобен и е удобно да ти подхранва надеждите.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Не знам, може би не е толкова просто всичко. Не иска да прекъсне 2 годишна връзка и залага на сигурното, но това, че нещо и е сигурно не значи, че е по-добро от това, което може да има, т.е. мен и съм сигурен че го знае. Не мога да я чакам винаги, всеки път когато я видя с приятеля и ми става супер гадно. Тя може никога да не го остави, тогава какво да правя, ще се ядосвам, че не съм опитал. Проблемът е че ако и кажа вече нищо няма да е същото, а това момиче ще трябва да го виждам всеки ден.

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    с тва мълчане нищо няма да постигнеш,ГОВОРИ или ако си притеснителен,пусни едни намек да видиш какво ще ти каже

Еми примерно. Тя ми каза че си мисли, че я харесвам и искам да правя секс с нея. Доста директно и явно искаше да чуе дали наистина е така. Е ако не искаше нищо според мен нямаше да повдига темата и щеше да ме избягва да не ми дава илюзии и т.н.

Град
    София
    За нея няма проблем да имаш илюзии. Ако ще поставяш въпроса, направи го директно и ясно, така че да не може да се лигави и да увърта. Или, или. Иначе няма да се получи. Всеки твой нов намек ще е като всички досега.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Еми в такъв случай аз кво съм, кошче за душевни отпадъци !? Всички момичета ли сте такива използвачки?

Град
    София
    Мне. Твоята обаче има всички признаци на такава.

ПП. За нея си по-скоро повдигане на егото и разнообразие. Готова съм да се обзаложа на това.

ПП2. И моля, без глупости за всички момичета. Свястни момичета бол, въпросът е да си изградиш критерии и представа, по която да си ги намираш и харесваш.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Че има, има. Но чак "бол" не са. Както и свестните момчета. Дали аз съм един от тях, друг трябва да реши, но може би точно заради това ме приемат главно като приятел момичетата, което си е голям проблем, както в случая. Ако бях сигурен, че ме приема просто като приятел, добре, няма да се занимавам с нея, НО не съм.

Град
    София
    Ами опитай, то няма лошо. Животът е кратък. Но пак ти казвам, не с намеци, не със закачки. Директно въпросът на масата. Вече сте имали достатъчно намеци и подсказки. Тя няма да реагира сериозно на шегичка с подсмисъл.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Авторе откъде си?
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Ми аз общо взето намеци не съм и правил много, по-скоро може би я забелязала няква ревност, която ест. че съм изпитал, но не съм успял да скрия. Намеците тя ги прави и не знам дали трябва да ги приема на сериозно с риск след това да се прецака всичко

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    ако съм на твое място и казвам моментално за кво иде реч,на мен ще ми е много по-гадно да я гледам как си играе с мен...по същество кратко точно и ясно...че жените са използвачки си е така,но бъди малко по-настоятелен..ако те отреже здраве да е

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Брат,щом едно момиче си има гадже не трябва да има други приятели ли? ... Ти си просто неин приятел и трябва да свикнеш с тази мисъл
    >>DjBelev<<

приятели да, но дали това е приятелство.

ПП: Ще се опитам да и го кажа директно пък и дори да нямам голям шанс здраве да е.
    Последно редактирано от az_ti : 07-07-2012 на 18:34

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си