Искам само отговор на въпроса си, без излишни простотии.
Мастурбирам си редовно, но съм девствена (в смисъл не съм имала полов контакт с момче). Та тъпо ще се изразя, но вкарвам 2 пръста без проблеми. Химена разкъсан ли е според вас?
Както казах искам само мнения, които отговарят на въпроса ми, а не излишни приказки или обвинения.
зависи колко надълбоко си ги вкарваш тия два пръста![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Вече не си девствена...СориМама ще те бие
![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Как може да не знаеш дали си си разкъсала химена? ОМГ!
Не мисля, че е разкъсан.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Абе ти цялата се наври там и си мисли,че си девствена!![]()
![]()
![]()
Предполагам, че не е... но как можем да ти кажем със сигурност...?!?!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Зависи.Има момичета с много еластичен,при които не биха били проблем двата пръста,но има и такива с много по-плътен,при които тези пръсти са си направо самоотваряне.Не сме гинеколози,че да ти кажем със сигурност.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Има ли кръв по тях и лека тъпа болка, не си девствена или си го "боцнала донякъде".
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ако си усещала болка или е имало кръв, може да си се отворила, защото както казаха химена при момичетата не е еднакъв. При някой е много еластичен, а при други не.
ами аз като бях девствена не можех да навра два пръста там... един навирах само и пак си понаболяваше, ако е до края (т.е. като става по-дебел)
Ако не тренираш някакви гимнастики, аеробики и т.н. няма вариант да си се "отворила". А даже и да тренираш пак не ми трябвало да е напълно разкъсан... Жалко че много от МОМИЧЕТАТА не знаят как всъщност не изглежда т.нар. девствена ципа![]()
Ей, женички, сега ще ви обясня това, което учихме по съдебна медицина. Има много видове девствени ципи, според начина, по който изглеждат. Има с формата на звезда, на квадрат. на цилиндър, с голяма дупка, с малка дупка, квито си поискате- можете да си ги видите с огледало. Тази с малка дупка в химена няма да може да си вкара пръсти, а тази с голяма дупка ще може, колкото иска да вкарва. Отделно всеки химен си е с различна разтегливост и плътност. Ето защо някои жени ги "отварят" много лесно, а други пък- много трудно. За повече инфо, питайте!
Ей сега намерих една статия: заповядайте.
http://www.love-secret.eu/?p=2504
Първоначално написано от Say It Right
Възможно е да е разкъсан, възможно и да не е. Няма как да гадаем.
И да е, пак си оставаш девствена, спокойно.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Няма как да ти кажем.
Щом не е имало п*шка вътре, си девствена, ако искаш си натикай ръката до лакътя.
ЗНАЧИ СЕГА СЪМ НА 16ГОД. ПРЕДИ 2 ГОД. ПРОСТО ОТ ЛЮБОПИТСТВО СИ ВКАРАХ 1 ПРЪСТЧЕ ЗАБОЛЯ МЕ НО НЕ МНОГО НЯМАШЕ ИЗОБЩО КРЪВ.
СЛЕД ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ПАК СИ ВКАРАХ 1 И СЛЕД ТОВА 2 ПРЪСТЧЕТА ОКОЛО 6-7 СМ. ПАК МЕ ЗАБОЛЯ НО НЕ МНОГО И ПАК НЯМАШЕ КАПКА КРЪВ.
МИНА ВРЕМЕ И АЗ РЕШИХ ДА ПРОБВАМ КАКВО Е ПОЛОВ КОНТАКТ.НО НЯМАХ СИ ПРИЯТЕЛ И РЕШИХ ДА ПРОБВАМ С КРЕНВИШ. ВЛЕЗЕ ОКОЛО 10-12 СМ. МАХ.ПАК МЕ ЗАБОЛЯ НО НЕ МНОГО И ПАК НЯМАШЕ ГРАМ КРЪВ.
СЛЕД ТОВА СПРЯХ А НИКОГА ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ НЕ САМ МАСТУРБИРАЛА.
МИНА ИЗВЕСТНО СЕГА ВЕЧЕ САМ НА 16 ГОД.
ПРЕДИ 1 МЕСЕЦ МИ БЕШЕ ЗА 1-ПЪТ С МОМЧЕ
ДОСТА МЕ ЗАБОЛЯ ЧАК 2 ДЕНА ПОЧТИ НЕ МОЖЕХ ДА СЕДНА.
НО ПАК НЯМАШЕ КРЪВ.
ДО СЕГА МИЕ ЗА 3-ПЪТ ПАК МЕ БОЛИ НО ПО МАЛКО ОТ КОЛКОТО 1-ПЪТ.
И СЕГА ДАВИ ПОПИТАМ СПОРЕД ВАС ДАЛИ САМ БИЛА ДЕВСТВЕНА
ПРЕДИ ДА СИ ЛЕГНА С МОМЧЕТО
МОЛЯ ПИШЕТЕ НО БЕЗ ПОДИГРАВКИ ...
ЗНАЧИ СЕГА СЪМ НА 16ГОД. ПРЕДИ 2 ГОД. ПРОСТО ОТ ЛЮБОПИТСТВО СИ ВКАРАХ 1 ПРЪСТЧЕ ЗАБОЛЯ МЕ НО НЕ МНОГО НЯМАШЕ ИЗОБЩО КРЪВ.
СЛЕД ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ПАК СИ ВКАРАХ 1 И СЛЕД ТОВА 2 ПРЪСТЧЕТА ОКОЛО 6-7 СМ. ПАК МЕ ЗАБОЛЯ НО НЕ МНОГО И ПАК НЯМАШЕ КАПКА КРЪВ.
МИНА ВРЕМЕ И АЗ РЕШИХ ДА ПРОБВАМ КАКВО Е ПОЛОВ КОНТАКТ.НО НЯМАХ СИ ПРИЯТЕЛ И РЕШИХ ДА ПРОБВАМ С КРЕНВИШ. ВЛЕЗЕ ОКОЛО 10-12 СМ. МАХ.ПАК МЕ ЗАБОЛЯ НО НЕ МНОГО И ПАК НЯМАШЕ ГРАМ КРЪВ.
СЛЕД ТОВА СПРЯХ А НИКОГА ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ НЕ САМ МАСТУРБИРАЛА.
МИНА ИЗВЕСТНО СЕГА ВЕЧЕ САМ НА 16 ГОД.
ПРЕДИ 1 МЕСЕЦ МИ БЕШЕ ЗА 1-ПЪТ С МОМЧЕ
ДОСТА МЕ ЗАБОЛЯ ЧАК 2 ДЕНА ПОЧТИ НЕ МОЖЕХ ДА СЕДНА.
НО ПАК НЯМАШЕ КРЪВ.НО И НИКАКВО УДОВОЛСТВИЕ.
ДО СЕГА МИЕ ЗА 3-ПЪТ ПАК МЕ БОЛИ НО ПО МАЛКО ОТ КОЛКОТО 1-ПЪТ.
И СЕГА ДАВИ ПОПИТАМ СПОРЕД ВАС ДАЛИ САМ БИЛА ДЕВСТВЕНА
ПРЕДИ ДА СИ ЛЕГНА С МОМЧЕТО
МОЛЯ ПИШЕТЕ НО БЕЗ ПОДИГРАВКИ ...
Последно редактирано от lidiq 16 : 11-08-2012 на 09:50