Химена при някой момйчета е много еластичен........ Ако не е имало кръв значи не си го скъсала
Спри да ни "крещиш".
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%...BC%D0%B5%D0%BD
Махни този CAPS де. Може и изобщо да не се скъса. Пълното отстраняване става при раждане, а вероятно те боли защото си била суха. пробвайте с лубрикант.
възможно е още да си девствена,и твоя партниор да не е успял да ти я отнеме
чаровник
благодаря ви много за отговорите
поне сега сам спокойна че не сам се отворила сама
без подигравки моля била сам все пак келеш и не сам мислела за последиците
възможно ли е след време да забременея без да се е разкъсал химена
В една лекция доктора ни беше разказвал за такъв случай на "непорочно зачатие" ,че на няква девствена циганка й правили т.нар кафалли или бадама (акт на вкарване на пениса без пълна пенетрация , респективно дефлорация [т.е се вкарва само главата] ) , та циганката заченала през отвора на химена служещ за дренаж на цикъла. Възможно е![]()
![]()
според вас имали такава възможност ако има моля пишете
принципно питам защо то сега сам с това момче и да знам дали може да се прави без пр.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
значи така мога да разбера с 1-дума когато се скъса химена има кръв.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
сега вече се умотах
ако е нямало кръв то тогава пак се връщам на зад дали сам се отворила сама
МОЛЯ ЗА ОТГОВОР ЧЕ СЕ ЛУТАМ САМО В МИСЛИ
ЗНАЧИ СЕГА СЪМ НА 16ГОД. ПРЕДИ 2 ГОД. ПРОСТО ОТ ЛЮБОПИТСТВО СИ ВКАРАХ 1 ПРЪСТЧЕ ЗАБОЛЯ МЕ НО НЕ МНОГО НЯМАШЕ ИЗОБЩО КРЪВ.
СЛЕД ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ПАК СИ ВКАРАХ 1 И СЛЕД ТОВА 2 ПРЪСТЧЕТА ОКОЛО 6-7 СМ. ПАК МЕ ЗАБОЛЯ НО НЕ МНОГО И ПАК НЯМАШЕ КАПКА КРЪВ.
МИНА ВРЕМЕ И АЗ РЕШИХ ДА ПРОБВАМ КАКВО Е ПОЛОВ КОНТАКТ.НО НЯМАХ СИ ПРИЯТЕЛ И РЕШИХ ДА ПРОБВАМ С КРЕНВИШ. ВЛЕЗЕ ОКОЛО 10-12 СМ. МАХ.ПАК МЕ ЗАБОЛЯ НО НЕ МНОГО И ПАК НЯМАШЕ ГРАМ КРЪВ.
СЛЕД ТОВА СПРЯХ А НИКОГА ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ НЕ САМ МАСТУРБИРАЛА.
МИНА ИЗВЕСТНО СЕГА ВЕЧЕ САМ НА 16 ГОД.
ПРЕДИ 1 МЕСЕЦ МИ БЕШЕ ЗА 1-ПЪТ С МОМЧЕ
ДОСТА МЕ ЗАБОЛЯ ЧАК 2 ДЕНА ПОЧТИ НЕ МОЖЕХ ДА СЕДНА.
НО ПАК НЯМАШЕ КРЪВ.НО И НИКАКВО УДОВОЛСТВИЕ.
ДО СЕГА МИЕ ЗА 3-ПЪТ ПАК МЕ БОЛИ НО ПО МАЛКО ОТ КОЛКОТО 1-ПЪТ.
И СЕГА ДАВИ ПОПИТАМ СПОРЕД ВАС ДАЛИ САМ БИЛА ДЕВСТВЕНА
ПРЕДИ ДА СИ ЛЕГНА С МОМЧЕТО
МОЛЯ ПИШЕТЕ НО БЕЗ ПОДИГРАВКИ ...
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
принципно не но исках момче да е а не друго след време как да погледна някой и да му кажа истината