- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- SmilezZz
@bloodyF
говорех за SmilezZz
не съм видял караниците ви, прочетох само първото мнение![]()
не че нещо.. ам какво е това нашествие в Кофата? .. другите раздели вече са ви скучни, нали?![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Е да, определено SmilezZz не се е променила от едно време.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Колко ли тъпа и ограничена трябва да си, за да мразиш някой, само защото мненията му съвпадат с предишните. Ха - ха! Аз не чета мненията и е напълно възможно да се преповтарям с другите, но това не означава, че копирам. А просто имаме еднакви възгледи и мнения. Факт! Който такова безмозъчно индивидче като тебе трудно би забелязало!
lol... прочетох по-обстойно темата.. в кофата няма място за нещо такова.. прилича много повече на вашите скандали от другите раздели ..dafuq?
освен това, в кофата няма и боклуци, колкото и парадоксално да звучи..
DisappointedDreamer, принципно ме кефиш,, готина си, но това си беше неуместен коментар, от където и да го погледнеш..
не смятам да коментирам другите раздели.. не пиша там и не знам как стоят нещата
но все пак е напълно нормално тази тема да бъде нападната от 'the-кофа-people'.. изведнъж някакви индивиди решават да си направят тема тук.. и то не каква да е тема, а тема, в която оплюват някакво момиче и разиграват разни интриги от сорта на латиноамериканските сапунки..
so not cool :/
всъщност,.. защо точно в кофата?
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
7 страници за човек който съм виждал 2 пъти и то не в тоя раздел
ГГ
Always wanna play but never wanna loose
Пак ли я възобновихте тая тема!?
Заебете я.
maDamn
Защо? Споделям личното си мнение и впечатление , които са ми оставили: ти , granger и DisappointedDreamer. Особено последната е толкова противна. Може да съм нова във форума, но го следя от доста дълго време. Мненията й напълно съвпадат с тия на valdesbg и също така си мисли, че е богиня и най - добрата в секса и любовта, които не ми правят добро впечатление, предвид детското й излъчване.