.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Hybrid View

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Тръгваш по тъпо и безсмислено начинание. Не си струва , заради него. Съмнявам се даже да е способен да чувства. Винаги съм имала такова мнение за женкарите, които са с една днес и утре с друга. Недей да му позволяваш да си поредната. Имай достойнство и самоуважение. Има много момчета, които ще те заобичат и без да им правиш рана.

Супер фен Аватара на Glamour92
    ^звучи като човек с червеи в мозъка,който яката скучае и се чуди в каква драма да се вкара ...

Авториций,ще използвам едно сравнение- сърцето е като Рим,Вечния град,а ти би трябвало след като познаваш думите на мъдреците да знаеш,че "Всички пътища водят към Рим".
    В случая-кръвоносните пътища.
    Успееш ли да се внедриш някак,макар и в най-незначителното капилярче на нещастната си жертва,ще можеш да се докопаш и до клапите му и ще си вършиш после там пъклените дела на воля.
    Последно редактирано от Glamour92 : 07-08-2012 на 16:40
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Авторке, силно препоръчвам да посетиш този сайт http://www.analitika-bg.com/
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Звучи като трол, какъвто най-вероятно е.. И все пак по темата - не си мисли, че можеш да промениш човек, който отдавна е изградил същността си, а и да може шансът е 1:15 000 000 и то при определени обстоятелства.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Ооо, повярвай ми нищо хубаво няма да ти донесе това,даже и да успееш да го направиш.Казвам ти го от личен опит.Съсипах една прекрасна връзка, ама наистина прекрасна, заради подобни глупости и накрая разбрах, че ключа се крие точно в обратното.Един мъж иска спокойствие и разбиране.Аз успях да накарам един "бройкаджия" да стане по - сериозен и от най - сериозния мъж на света, просто като бях себе си.Щом и за брак ми говореше, кво да ти говоря...

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Какви са тия глупости бе :Д

Защо критикувате момичето?Това са неща от живота,неща които могат да се случат на всеки му..не знаеш как и кога някой ще ти промени живота без да разбереш... Бъдете малко по-добри и дайте съветите си ...
    След като ти казваш,че той е брройкаджия просто не му се давай толкова лесно, и го накарай да говори с тебе .. дори и ако трябва се направи,че те боли корема много силно и виж как ще реагира,защото може и да те пренебрегне,ако го направи значи не си толкова важна за него,а ако те прегърне или предложи помощта си,значи има нещо към теб(Случвало ми се е наистина да ме боли корема,и да се държат все едно не съм им казала) Но не мога да разбера само защо искаш да го нараниш,влез му под кожата това е достатъчно за да сте заедно Има мъже които харесват по дръпнатите момичета,а други харесват по нежните и сладки .. разбери той какви харесва и се дръж с него по начина по който иска.Но не губи себе си и принципите си ... Надявам се да се справиш и стискам палци да успееш,защото и аз съм на този хал като теб

по-проста тема трудно може да се измисли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си