Ами да, доста си изпатих и съжалявах тогава задето не го купихме по-рано, че да свикна да се епилирам като хората преди тази толкова важна вечер, но то човек се учи от грешките си, затова сега вече се епилирам под мишниците основно след баня, като си слагам бебешка пудра и го движа бавно, за да хване максимално много косъмчета наведнъж и да не повтарям няколко пъти, че после става ужасно, гледам да го държа под прав ъгъл, както е указано и на упътването, то дава доста инфо. След епилацията, където и да е, мажа с лосион за тяло, а под мишниците ако се е възпалило все пак, слагам спирт ( не мисли, че така става по-лошо, боли те за малко, но после възпалението по-лесно се маха + сега съм си поръчала от Орифлейм едно гелче с алое вера, че да ми успокоява кожата) . А относно втория - бях гледала една жена в един сайт говореше за един от епилаторите на Филипс, един малко по-скъп от тези, който имал такава приставка, но не й вършела работа и я изхвърлила, а ти няма да си вечно начинаеща, всъщност бързо се свиква, а както каза и тя: "Епилирането боли, но е все едно скубането на вежди: първите пъти като си още тийнейджър те боли, а като пораснеш вече нищо не изпитваш" , т.е. ще свикнеш. Аз се надявам да си подобря скоростта на работа, че тези 30 мин на 1/2 крак не ме устройват . А резките, които ми се получиха тогава - трудно минаха... Така че, внимавай, за да не ходиш като мен, аз отвреме-навреме го спирам, че прегрява. Усетиш ли болка, спирай.