.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Повече от фен Аватара на qsiii

Unhappy какви са му чувствата

Здравейте! Започвам с това, че една вечер си писах с едно момче.Така след няколко поредни дни, в които си писахме, той започна да ми прави комплименти, поиска ми и номера. До няколко дни всичко вървеше прекрасно докато той изненадващо ми каза, че от 11 месеца е влюбен в друго момиче (доколкото разбрах тя е искала да си останат само приятели) и няма да се откаже от нея.Скрих от него целия гняв, който бях насъбрала и се направих, че приемам случващото се спокойно. Проблемът е, че много бързо се привързах към това момче и чувствата ми към него са много силни. Той знае какво изпитвам към него и ми каза да продължавам да се боря за него, но дори и да не стане нищо между нас съм имала цял живот пред себе си. От тези думи станах още по- объркана. Обича друго момиче, а на мен всеки ден ми пише и си говорим, казва, че му липсвам когато не съм до него и ме залива от комплименти .... не мога да му разбера чувствата, не мога да разбера дали съм просто момичето, което му запълва времето.
    Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Виждали ли сте се? Очи в очи имам предвид, не в скайп.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен Аватара на qsiii
    всеки ден го виждах на училище и сме излизали
    Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    кажи му или директно да те отреже, или да не ти пълни главата с глупости... и да не ти дава надежди защото БОЛИ ...
    щом той е наясно с чувствата ти не трябва да се притесняваш да говориш директно с него по този въпрос..

Цитирай Първоначално написано от qsiii Виж мнението
    и ми каза да продължавам да се боря за него
    Моля?? Той да си гледа кефа и да не знае какво иска, а ти да продължаваш да се мъчиш с него и да го траеш :S.Доста егоистично от негова страна

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Върти те. Има си една основна цел, ама ако в случея не се получи ти си алтернатива, колкото да не е сам.
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Запълва си временцето с тебе душице. А ти си глупаво глупаво глупаво момиче! Казал ти да се бориш за него - ха ха ха, за да не му е скучно и да се кефи, че държи и той някой на куката си. Както оная дето е влюбен в нея го държи на своята. Спри да се занимаваш.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    АХАХА На къде отива света...Да си държи високо самочувствие и да те кара да се "бориш" за него LOL.И ако се вържеш,те признавам!
    "Обичам нея ,ама ти така ,ако искаш се бори за мен ,измежду другото!"
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Ами бори се за него, като ти е толкова акъла, само факта ,че "обича друга" но се задява с теб показва що за стока е. Очевидно е че просто си играе с теб и не иска нищо повече от това, така че няма да е зле да го одрежеш, няма как да си се привързала толкова много към него, колкото до комплиментите, всеки може да си ги плете такива

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ще се бориш за него,така ли ?*ще ме извиняваш,но това е пълната пародия*
    След като обичаш да си втора свирка,трябваше да напишеш точно това в самото начало на драмата.Стегни се,защо мислиш ,че продължава да комуникира с теб?-може би знае,че другата когато го отсвири тотално..ще има теб за утеха. Продължавай да чешеш мъжкото му его(:
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Ще се бориш за някой,който те държи като резерва за запълване на времето?Я,пак си помисли,драга.И какви силни чувства ви гонят от 5 лафа в скайп,не мога да разбера...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си