Здравейте, пише ви момиче. С приятелят ми ходим от достатъчно дълго време и сме на достатъчна възраст, за да взимаме отговорни решения и да правим секс (пояснение, за да не си правите грешни изводи (: ). От дълго време си доставяме удоволствие взаимно по различни начини, но без проникване и всичко е прекрасно, не е имало проблеми. Вече решихме да преминем към същински секс и на мен ми е за първи път, не се притеснявам, защото чувствата ни са силни и го искам. Проблемът е, че когато се стигне до проникването нещо се случва и той губи ерекция. Мисля, че проблемът е чисто психологически, защото по принцип няма проблеми, дори е свършвал повече от веднъж в други случаи. Опитвам се максимално да смекча ситуацията, когато това се случи (до сега два пъти сме пробвали), за да не се притеснява допълнително той, но виждам, че това го притеснява. След втория път започвам да мисля, че може би проблемът е в мен, макар и той да го отрича.
Надявам се, че хората с опит, ще споделят. Предполагам, че и подобни засечки са нормални?